2777
2789
عنوان

خانومای متاهل

| مشاهده متن کامل بحث + 1947 بازدید | 51 پست
خیلی خوبه ک جمع میسه برا خودتونبلاخره هیچ کس بی عیب نیست من دوست داشتم شوهرم خسیس بود ی کم پول جمع م ...

نه برای چیه من 

من حتی مهریه ندارم 

میخوام چیکار من دوستدارم تا جوونم لذت ببرم بعدش اصلا ب درد من نمیخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه برای چیه من من حتی مهریه ندارم میخوام چیکار من دوستدارم تا جوونم لذت ببرم بعدش اصلا ب درد من نمیخ ...

چرا مهریه نداری

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

خیلی خوبه ک جمع میسه برا خودتونبلاخره هیچ کس بی عیب نیست من دوست داشتم شوهرم خسیس بود ی کم پول جمع م ...

ب اندازه کافی جمع کرده دیگه اما روز به روز حریص تر میشه و تشنه تر 

حالا بیاب کفشاشو نگا کنی انگار گداست باید هزار بار دعواش کنم تا بره یه جفت کفش برا خودش بخره 

بخاطر پول خودشو پاره میکنه

چرا مهریه نداری

ما دوست بودیم 

بقبه هم تو گوشش خونده بودن بخاطر پولته ک میخوادت چون میدونن نقطه ضعفش پوله و میخواستن مانع ازدواجمون بشن

برا من شرط گذاشت اگ منومیخوای نباید مهریه بخوای 

منم چیکار میکردم اونموقع🤦🤦🤦قبول کردم 

تا خیالش راحت باشه

همسرم یه فرشته واقعیه

نمی دونم جواب کدوم کار خوبم شد این

مهربونه، عاقله، 

با اینکه کار خودش خیلی سنگین و سخته و کار من راحته اما تو تایمی که من میرم مدرسه به هیچ عنوان نمیذاره من اشپزی کنم تابستونام که من بیکارم دوتایی باهم انجام میدیم 

با وجود تفاوت سنی ده سالمون پا به پام بچگی میکنه

مثلا میشینیم باهم کارتونای دیزنی میبینیم، اب بازی می کنیم یه وقتایی نصف شب که پارک محل خلوته میریم دوتایی باهم تاب و سرسره بازی 

تک تک کار های کوچکی که می کنم رو میبینه و بابتش ازم تشکر میکنه

مثلا یه نیمرو درست کنم برای شام دستمو میبوسه تشکر میکنه

به خواسته هام رویام ارزوهام اهمیت میده

با همه اخلاقای خوب و بدم میسازه

بسیار با ایمانه

اصلا تا فردا صبحم بخوام بگم ادامه داره

نه بهترین همسر بلکه بهترین انسانیه که تو کل عمرم دیدم

مردای خوب هم هستن، ولی اینجور وقتا شاید باید بیشتر به چیزای مثبت توجه کنی. شاید خودت هم ندیدی، ولی هر کسی یه سری ویژگی خوب داره. توی هر شرایطی هر کسی رفتار خودشو داره. شوهر تو ناهار رو می‌خره که حداقل گرسنه نمونید، شاید این هم از جنبه خودش یه نکته مثبت باشه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

ما دوست بودیم بقبه هم تو گوشش خونده بودن بخاطر پولته ک میخوادت چون میدونن نقطه ضعفش پوله و میخواستن ...

چ خوبه پدر و مادرت راضی شدن

ولی ببین چقدر تورو میخواد ک مهریه نداری ولی باز باهات خوبه

ب اندازه کافی جمع کرده دیگه اما روز به روز حریص تر میشه و تشنه تر حالا بیاب کفشاشو نگا کنی انگار گدا ...

بر عکس شوهر من اصلا در قید پول نیست ی ذره پس انداز نداره

من خیلی حرص میخورم از دستش خیلی برا بقیه ریخت و پاش میکنه 

هیی  هردوش ب نظرمن سخته

مردای خوب هم هستن، ولی اینجور وقتا شاید باید بیشتر به چیزای مثبت توجه کنی. شاید خودت هم ندیدی، ولی ه ...

اره دیگه همیشه ب فکر میکنه خیلی خوبه 

چون تا پول داره فقط خرج میکنه

همسرم یه فرشته واقعیهنمی دونم جواب کدوم کار خوبم شد اینمهربونه، عاقله، با اینکه کار خودش خیلی سنگین ...

چ عالی😍😍

خوشبخت باشید

عزیزم پیش دوست و آشنا تعریف شو زیاد نکن 

حسود زیاد هست

خوبیش دست و دلبازه خصوصا برای غذا و رستوران این چیزا به ظاهر شم اهمیت میده تمیزه غذا هم نداشته باشم ...

عه مثل شوهر من 

تحملش خیلی برام سخته۰🥺🥺