2777
2789

قد و چهره اش اوکیه 

خونه و ماشین داره 

کارمند معمولیه 

اخلاقش خوبه 

پسر چشم پاکیه

خانواده خوبی داره 

اینا بکی دوسال پیش اومدن خواستگاری و خیلی هم پیگیر شدن ولی من رد کردم به دلایل اینکه( از ی سری حرفاش خوشم نیومد و اینکه ی مقداری درونگرا بود )

البته دلیل اصلیم شغلش بود که حقوقش به نظرم کمه واقعا کفاف زندگی نمیده شغل دومم اونموقع نداشت ولی ی مهارتی بلد بود که درآمد بدی نداشت ولی خوشش نمیومد به اون کار مشغول شه

من رد کردم شاید مورد های بهتری بیاد ولی خب اکثرا یا پایینتر بودن یا در همین حد بودن یا اگر هم موقعیت مالی خوبی داشتن معمولا ی مشکل اساسی داشتن

الان که دوباره اومدن نمیدونم چه جوابی بدم؟ قبول کنم؟ از اینورم سنم داره میره بالا ۲۶ سالمه 

ولی خیلی دودلم موقعیت مالی مثل خوره افتاده تو مغزم بعد از اینورم خواستگاری که میخوام نیست چیکار کنم؟

تنها خواستگاریه که از هر لحاظ متوسطه

خوبه قبول کن

خودتون شاغلین؟

چنل رمانم تو روبیکا: @takyadgar_noval کورد کرمانج🫡خراسان شمالی🏡گیتاریست🎸 تکواندوکار🥋 موتور سوار🏍 عشق ماشین🫠{له هَه‌ر دَه‌ر کوردَه‌ک هَه‌یَه، ئَه‌و دَه‌را وارِه مَه‌یَه🙂✌} همدیگه و قومیت ها توهین نکنید. با تشکر🫡

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اعتماد به نفست رو ببر بالا

با این روانشناس صحبت کن توی روبیکا @TATE_BUL

من نه یلی بودم نه گنگستری اینو زمان و اتفاقای روزگار بهم ثابت کرد 😖💔                                                                                             ولی اینو بگم که ...                                   من بتمنم😂😎🤞🏻

بنظرم خوبه الان تقریبا شصت هفتاد درصد جوونا خودشونو بکشن ب ی شرایط مالی اینجوری برسن 

مهم اینه انسان خوبی باشه 

باهم کار کنید تلاش کنید پولدارتر شید 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️