2777
2789
الان نذر و ولش چجوری برگردم چکار کنم نمیدونم عکس عملش چیه

هیچکار نمیکنه نهایت یکم‌سروصدا و چندروزی قهر

زنش هستی میخواد چیکارکنه؟

شماهم رفتی معذرت خواهی کن و دست پایین بگیر هرچی گفت جوابشو نده و فقط بگو حق داری،نباید بی خبر میرفتم

خودش اروم میشه کم کم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله میشه😐 مگه شوهر شما مالکتون هست؟!یکم سعی کنید این تفکرات مسخره رو اصلاح کنید

نذر جزو احکامه اگه به نذر اعتقاد داری بقیه شم احکامه

شرایط صحت نذر، مطالعه کن

اللهم عجل لولیک الفرج🤲❤️انسان برای خوش بودن به این همه استعداد، احتیاج نداشت .عین‌.صاد

عزیزم از نظر شرعی اشکال دارهربطی ب مالکیت ندارهیکم‌پرس وجو کنید متوجه میشیدزن بدون اجازه شوهر حتی حق ...

عزیزم بیشتر از شما اینا رو حفظم کل عمر و بچگیم هم پای همین منبرها گذشته ولی یکم تعقل هم بد نیست.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خیلی دعوا کرد گفت بمون همونجا نیا دیگه

کس و کاری داری تو اون شهر ؟! حتما برگرد عصبانی بوده یه چی گفته

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

عزیزم بیشتر از شما اینا رو حفظم کل عمر و بچگیم هم پای همین منبرها گذشته ولی یکم تعقل هم بد نیست.

اگه بخوایم ب روش امروزی فکر کنیم و پیش بریم،همه چیز فرق داره

ولی اگه بخوایم با شرع و احکام‌پیش بریم،اجازه همسر در همه چیز واجبه

یه پیامک بهش بده 

مبنی براینکه حق با توئه و من باید صبوری میکردم و با اطلاع و اجازه تو میرفتم. شرمنده . حالا شما بزرگواری کن و ببخش. منم جبران می‌کنم و وقتی برگشتم از دلت درمیارم 

احتمال ۸۰ درصد آتیشش میخوابه 

نذر جزو احکامه اگه به نذر اعتقاد داری بقیه شم احکامهشرایط صحت نذر، مطالعه کن

تو رو خدا آنقدر نگید مطالعه کن😐همه ش رو حفظم.

اگه بخوایم ب روش امروزی فکر کنیم و پیش بریم،همه چیز فرق دارهولی اگه بخوایم با شرع و احکام‌پیش بریم،ا ...

شما با عقلت پیش برو. نه عقاید دیکته شده امروزی و دیروزی