2821
2789
عنوان

کابوس

121 بازدید | 15 پست

بزرگترین کابوس تو زندگیتون  چی هست؟

من خودم از دردهای عضلانی خیلی میترسم.

اینکه بد راه میری و خم میشی و افتاده....

واقعا کابوس هست؛ نمیدونم چطور کنارش بذارم...

کابوس ندیدم ولی دیشب خواب دیدم دانشگاه خوب قبول شدم رفتم دیدم داخلش هیچکی نیست و یک اتاق کوچیکه بعد هی به خودم فحش می دادم چرا انقدر درس خوندم که اینجا قبول شم  

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا گئجلیخ:)              کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊ولی الان شکست بدی خوردم از تجربی🤧میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐺

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مجردی زیاد بد نیست.من ۳۸ سالمه مجردفعلا فرد مناسب پیدا نکردم. ..

اخه از یه طرفم میترسم نیمه ای نداشته باشم فعلا که سن ازدواج نیستم زوده برام ولی درکل 

من که گفتم یه بارون بزنه داغون میشم من هنوزم دلتنگ لحظه هامون میشم🖤
کابوس ندیدم ولی دیشب خواب دیدم دانشگاه خوب قبول شدم رفتم دیدم داخلش هیچکی نیست و یک اتاق کوچیکه بعد ...

اینم ی کابوس هست در نوع خودش.

من هنوزم خواب میبینم امتحان دانشگا و دبیرستان توی یک ساعت مشخص دارم.

هیچ کدوم نخوندم... برگه ها قاطی😐🤣

اخه ادمای الان انقدر بد شدن خیانت انقدر زیاد شده ادم میترسه واقعا

قبح همه زشتي ها ريخته شده

بنظرت بخاطر دنیای مجازی هست؟

یا دنیای مجازی واقعیت آدمها رو نشونت میده؟

قبح همه زشتي ها ريخته شدهبنظرت بخاطر دنیای مجازی هست؟یا دنیای مجازی واقعیت آدمها رو نشونت میده؟

بنظرم بخاطر عادی سازی خیلی از چیزاس 

قبلا مردا واقعا عاشق میشدن ولی الان مثلا مادر پسره میدونه با دختره هست میارتش خونه و... هیچی نمیگه اگه یدونه بخوابونه دهنش اینجوری نمیشه 

انقدر پرو کردن پسرارو که همه دنبال رابطه جنسین دخترا هم مشکلی ندارن با این قضیه دختره هم دنبال پول پسرس 

میرن توی مجازی یه سری احمقو مثل شیما کاتوزیان که راهنماییای غلط به مردم میده فالو میکنن و الگو قرار میدن برنامه هایی مثل بلایند دیت و عشق ابدی میبینن فکر میکنن روابط باید اونجوری باشه 

بنظرم بخاطر عادی سازی خیلی از چیزاس قبلا مردا واقعا عاشق میشدن ولی الان مثلا مادر پسره میدونه با دخت ...

درسته گفتی سنت به ازدواج نمیخوره

اما عقلت خیلی پخته تر از سنت هست.

خوشحالم کسی مثل شما هنوز به ارزش‌هاپایبند هست.

خدا شما رو زیاد کنه.

حق داری همه چی عادی شده 

دیگه چیزی زشت نیست.

شاید تعهد داشتن زشت شده الان.

من خودم دانش آموز داشتم.

مدیر بهش گفت چرا موهاتو بلوند کردی

باید با والدین بیای.

فرداش پدرش اومد گفت دوست پسرش این رنگ رو انتخاب کرده

شما چکاره هستید؟

بیچاره خانم مدیر...

درسته گفتی سنت به ازدواج نمیخورهاما عقلت خیلی پخته تر از سنت هست.خوشحالم کسی مثل شما هنوز به ارزش‌ها ...

واقعا میترسم از جامعه نمیگم من ادم پاکیم من یه چیزی بین سنتی و مدرنو میپسندم نه اونقدر سخگیرانه نثل قدیم نه انقدر ازادانه مثل الان منم دوست پسر داشتم ولی هیچوقت رابطه جنسی نداشتم و دوستیمونم بخاطر همین کات شد یا طرف اول خودشو شبیه کسی که از اینکارا بدش میاد نشون میداد و بعد رابطه میخواست یا اینکه بعدا میفهمیدم باکره نیست  قبول نکردم همچین چیزی رو 

و بخاطر همینم وارد رابطه نمیشم دیگه تا زمانی که یه فردی پیدا کنم شبیه خودم من سر سفره خانواده بزرگ شدم دختری که با همه پسرا رابطه داشته باشه فرقش با اون دختری که کنار خیابونه چیه پس؟ 

من حالا کاری به ادمای الان ندارم ولی من به عنوان یک ادم باکره حق اینو دارم طرفمم مثل خودم باشه کنترل کنه خودشو