2777
2789

من اصلااااااا این حرف که میگن آره آقا درس بخون فلان کن مستقل شی شوهرت دست به سینت میشه رو قبوللل ندارم چون دخترخالم همش جلو چشمه🫡

بچه ها نگم براتون از افاده های خانومم 

انقد افاده ای و عقده ایی  

و تا کلاس هشتم هم بیشتر درس نخونده البته الان ۲۴ سالشه این داستان مال چن سال پیشه 

خلاصه جونمم بگه براتون این با پسرخالم ازدواج کرد و اونقد شوهرش دست به سینه و پولداره که حد نداره 

حسود نیستم ولی واقعا زندگیش همش رو شانس بنا شل بعد ما درس نخوندم شوهر پیدا نمیشه😂🤣

خب عزیزم احتمالش خیلی کمه همچین موردی پیش بیاد .

نظر شخصیم اینه که خانواده ای که اوضاع مالی متوسطی داره و شغل ارثی و وراثتی هم ندارن ( مثلا همه بازاری باشن ) درس خوندن و وارد دانشگاه شدن بهترین روش برای پیشرفته!

شکافتیم و دَریدیم و سوختیم ز جَهل...🩶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هر سی میلیون یک مورد پیش میاد مثل دخترخاله ات ،پس مقایسه نده 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

فک کنم مستقل شدن خانم برای اینکه خودش حس بهتری داشته باشه

و ربطی به رفتار مرد نداره 

بعضیا ذاتا مرد امنی هستند و خوب رفتار میکنن اهل خانواده هستند بعضی از مردا هم نه تربیت درستی نداشتند و اذیت میکنن

هرچی ک داره ب لطف شوهرس

بعدا خدایی نکرده جدا شد آه در بساط نداره مگر اینکه دلش ب مهریه خوش باشه

مهم اینه چی برای (خودش) داره 

خودش چی بدست اورده

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

هرچی ک داره ب لطف شوهرسبعدا خدایی نکرده جدا شد آه در بساط نداره مگر اینکه دلش ب مهریه خوش باشهمهم ای ...

ولی چرا باید طلاق بگیره  زندگی به این خوبی تازه طلاقم بگیره اونقد مهریه اش بالاس که تمام خونه و ماشین پسره رو میگیره تازه هرماه هم یه مبلغی میگیره مستقل تر از الانشم میشه😂

ولی چرا باید طلاق بگیره زندگی به این خوبی تازه طلاقم بگیره اونقد مهریه اش بالاس که تمام خونه و ماشی ...

هر کس طلاق گرفته مشکل داشته از اول؟

ادم دیدم بعد ۲۰ سال زندگی عاشقانه جدا شده

در ضمن اون مهریه هم باز صدقه سر شوهرس

گفتم ک

خودش باید چیزی ب دست اورده باشه مهریه ک دست آورد محسوب نمیشه

خودش کدوم جایگاه اجتماعی و کسب کرده و خونه و ماشین شخصی خودشو گرفته؟

ادما ب چیزی ک خودشون ب دست میارن شناخته میشن ن چیزی ک برای پارتنرش هست یا ارث و..

من گر نیکم و گر بد ... تو برو خود را باش!!!!!نه مسلمان ؛ نه مسیحی ؛ نه یهود/آدمی باشید مذهب هرچه بود...آدما عوض نمیشن ؛ فقط به مرور زمان خود واقعی شونو نشون میدن..‌. چه جنگل ها که بیابان نشد از ریز تنه های خود تبر ساخته/و چه کشتی ها ک غرق نشده اند از زیر های خود سوراخ کرده/ و چه تازیانه ها که نخوردیم از زبان های (خود) عزیز کرده/ شاید زندگی اون مهمونی نباشه ک میخواستی.. اما حالا ک دعوت شدی زیبا برقص✨حشمت فردوس حرف جالبی زد: لبو فروش ها تابستون بیکارن و بستنی فروش ها زمستون؛ ولی آدم فروش ها همیشه بازارشون به راهه 😏 نمیدونم...شاید در زندگیِ دیگر...

هر کس طلاق گرفته مشکل داشته از اول؟ادم دیدم بعد ۲۰ سال زندگی عاشقانه جدا شدهدر ضمن اون مهریه هم باز ...

فک میکنی خواهر به خدا طرف هیچی نداره ولی میگن شوهرش فلان شغلی داره شوهرش فلان قدر پول داره....

مردم حالا به دارایی خانوادگی نگاه میکنن نه دارایی خود شخص البته دارایی شخصی ارزشش بیشتره ولی اونطوری ام نیست که با دارایی پارتنر یا شوهر نشه احترام بدست آورد حالا که مردمو میبینی دوتا النگو طلا دست آدم باشه همه به آدم احترام میذارن کاری هم ندارن که اونو شوهرت خریده یا خودت

فک میکنی خواهر به خدا طرف هیچی نداره ولی میگن شوهرش فلان شغلی داره شوهرش فلان قدر پول داره....مردم ح ...

اون از جاهلی هست

وگرنه حتی اون النگو هم شوهرش براش خریده

مهم اینه خود ادم چی بدست آورده وگرنه ادم وقتی شوهر کنه یکم طلا و میخرن براش

اون از جاهلی هستوگرنه حتی اون النگو هم شوهرش براش خریدهمهم اینه خود ادم چی بدست آورده وگرنه ادم وقتی ...

اوهوم ولی مردم این دوره زمونه فقط دنبال ثروتن عقلشون به چششونه