2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوام شدخاستم بترسونمش

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 46 پست
این کارا چیه خداوکیلی مثل دوتا ادم بالغ و عاقل و باشخصیت مشکلاتتون رو حل کنید ..

هروقت بشینیم حرف بزنیم آخرش میگه من همینم که هستم، نه تو عزا نه عروسی خونه اون فامیل های گوهت نمیام ،5ساله آدم نمیشه 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃
عزیزم این دروغت بد نشد برات فهمیدی چقدر دوستت داره بلاخره واسه یکی بمیر ک برات میمیره دیگه نمیخواد ...

چطوری رفتار کنم؟ هروقت غذا میپزم میگه گوه چیه پختی پامیشه نیمرو میپزه ،هر وقت غذا نزارم میاد میگه چه گوهی میخوردی غذا نیست، باز نیمرو میخوره، (من تو عروسی ها و عزا ها و مراسم ها کلا آشپزی میکنم همه دنبال من می‌گردن که غذاشونو بپزم ،دست‌پختم خوبه و بدون ایراد) اما این همیشه تحت تاثیر حرفهای خانوادشه، چطوری رفتار کنم بعد از این 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوری رفتار کنم؟ هروقت غذا میپزم میگه گوه چیه پختی پامیشه نیمرو میپزه ،هر وقت غذا نزارم میاد میگه چه ...

کلا فقط براش نیمرو آماده کن مثل اینکه ننه اش از بچگی عادتش داده به نیمرو 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

چه مرد رو مخی شما کار خودتو بکن غذاتو درست کن بخاد میخوره

از این به بعد چیکار کنم تو خونه،؟ منظورم رفتار باهاشه، چون موهامو کشید، یه سیلی هم زد، قبل از اینکه این کارارو بکنم، تو همون دعوا 

خداخفت نکنه مردم از بس خندیدم🤣🤣

اخه میگه با عجله هم رفته🤣

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

از این به بعد چیکار کنم تو خونه،؟ منظورم رفتار باهاشه، چون موهامو کشید، یه سیلی هم زد، قبل از اینکه ...

نمی دونم بخدا ولی موقعیت مشابه باشم عادی رفتار میکنم جدا از اون غذامو میخورم و این حزفا البته حرفمم بهش میگم

کلا فقط براش نیمرو آماده کن مثل اینکه ننه اش از بچگی عادتش داده به نیمرو

باورکن از بیرون میاد، با داد و جنگ و دعوا میگه غذا کو، دره قابلمه رو باز میکنه میبینه آبگوشته، میزاره روش میگه من گوه خور نیستم، فلج نیستم خودم غذا میپزم بخاطر اینکه بهونه کنه دعوا راه بندازه بدون اینکه لباساشو عوض کنه از در با سرعت میاد خونه میره با همون لباسای کثیف سره گاز ببینه چی داریم 

نمی دونم بخدا ولی موقعیت مشابه باشم عادی رفتار میکنم جدا از اون غذامو میخورم و این حزفا البته حرفمم ...

خب جای من باشی، چی بهش میگی؟ اگه شوهرت بهت بگه مادر..... ده، من نمیام خونه ننت و از این حرفا 

باورکن از بیرون میاد، با داد و جنگ و دعوا میگه غذا کو، دره قابلمه رو باز میکنه میبینه آبگوشته، میزار ...

اگه بگم این از جای دیگه پر میشه ناراحت میشی؟ هیچ آدمی اینقدر بد قلق نیست این مرض داره مرگش اینه تو رو عاصی کنه بری

خب جای من باشی، چی بهش میگی؟ اگه شوهرت بهت بگه مادر..... ده، من نمیام خونه ننت و از این حرفا

چرا تو موقعیتی میزاریش که فحش بده،  اصلا بهش نگو بیا بریم خونه پدرم،  اینجوری تنها بری لبخندتم از ته دله اونجا نیست،  میبریش با خودت هی باید حواست باشه یه نفر حرکتی نزنه اقا بش بر بخوره

چطوری رفتار کنم؟ هروقت غذا میپزم میگه گوه چیه پختی پامیشه نیمرو میپزه ،هر وقت غذا نزارم میاد میگه چه ...

چرا اینقدر از خانواده ات بدش میاد

چرا موندی اصلا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.