2777
2789

بچه ها من متولد ۷۴ هستم ۳۰ سالمه

از بچگی شاگرد اول بودم تا خود ارشد

موقع انتخاب رشته به خاطر یه سری حماقتها رفتم هنرستان

بعد از ارشد ازمون بانک دادم و مدتی مشغول شدم بعد اومدم بیرون رفتم اموزش پرورش و دبیر شدم

الان با ۳ تا بچه به سرم زده کنکور تجربی بدم

ارزوی قلبیمه

هیچ مشکلی با درس خوندن و هزینه کردن برای کتاب و کلاس ندارم

روی یکی دو سال درس خوندن حساب میکنم...به نظرتون میشه؟

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی ب خودتداره

والا ‌ک موقعیتت عالیه

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر                                                                                                                                                 

چی بگم بستگی به خودت داره با سه تا بچه بخونی

به نظرت شدنیه؟ روزی چند ساعت مطالعه نیازه؟ شما خودت تو این حوزه ای؟

اره من تا حالا به هرجا خواستم رسیدم این یکی خیلی سخته ولی برام مهمه که به خودم ثابت کتم

افریننن بهتت مطمئن باش اگه ادامه بدی و باجدیت بخونی میتونی!! منم اهداف زیادی دارم اولیشو رد کنم راه میفتم😂🥺

چرا بانک نموندی؟

به نظر من برو.وقتی از دبیری و بانک رضایت درونی نداشتی پس ارزشش رو داره بری دنباله علاقه ت

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀

چرا بانک نموندی؟به نظر من برو.وقتی از دبیری و بانک رضایت درونی نداشتی پس ارزشش رو داره بری دنباله عل ...

اون موقع نوزاد داشتم 

شغلش پر استرس بود و انگار من ادمش نبودم 

به نظرت با یکی دو سال خوندن میتونم منی که رشتم اصلا تجربی نبوده؟ البته باهوش و درسخون بودم همیشه

واقعا آفرین به این انگیزه. چرا که نه 

حتما می‌تونی! فقط اگه برای خودت یه مشاور خوب برای برنامه ریزی درسی یا یه همپا که اونم بخواد تجربی بخونه پیدا کنی عالیه.
اگه بتونی روزی حتی ۳ تا ۴ ساعتِ مفید بخونی (ترجیحاً تو بازه‌های ۴۵ دقیقه‌ای)، با منابع خلاصه‌شده و تست‌محور، کاملاً ممکنه به دندون‌پزشکی برسی.
رازش اینه: هر روز، کم ولی پیوسته.

از الان خداقوت 

واقعا آفرین به این انگیزه. چرا که نه حتما می‌تونی! فقط اگه برای خودت یه مشاور خوب برای برنامه ریزی د ...

ممنون از کامنت قشنگت ۳ و ۴ ساعت که حتما قصدم اینه از مهر پرستار بگیرم و خیلی ببرم ساعت مطالعمو بالا 

ممررررررسی انگار انگیزم خیلی بیشتر شد

اون موقع نوزاد داشتم شغلش پر استرس بود و انگار من ادمش نبودم به نظرت با یکی دو سال خوندن میتونم منی ...

تلاشت رو کن انشالا میتونی

در من زنی تنها زندگی میکند که هر شب دیوانه وار به سوگ خاطراتش می نشیند...💔🥀