برای یه ادمی که ظلمی درحق من و خیلیا کرده و هنوز ظلماش تمومی نداره
میخوام ببینم کی خونده اسم اوردین جواب گرفتین؟
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نشنیدمولی شما لازم نیس کاری کنینذات دنیا اینجوریه ظلم بی پاسخ نمی مونهفلذا ذهنت رو درگیر نکن.
االان داره یه مظلوم دیگه رو نابود میکنه من رو که باخاک یکی کرد پس چرا جواب نمیده
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون
شنیدم که تاثیر دارهدوس دارم برا شوهرم بخونم ولی بازم جرات نمیکنم
اامروز میگن قمر در عقربه اصلا
اولین بار میشنوم فکر نکنم دعای علقمه درباره این موضوع کارساز باشه
برای نفرینه
نشنیدمولی شما لازم نیس کاری کنینذات دنیا اینجوریه ظلم بی پاسخ نمی مونهفلذا ذهنت رو درگیر نکن.
فعک نکنمممم
از قدیم گفتن ظالم باش سالم باش...
من ۲۰ساله که دارم زجر میکشم ولی هیچ کس به دادم نرسید...
چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
چه کسی گفته زمان طلاست ؟من مزه مزه اش کردم...زمان عین الکل است...ثانیه ثانیه میسوزاندو می رود در عمق وجودت مست مست که شدی چشمهایت را باز میکنی میبینی عمرت گذشته و تو ماندی و خماری از دست رفتن یک عمــــــــــــــــــــــــــــــــــــر ...فروغ فرخزاد
جدی این حرفا رو میرنین؟بعد فکر نمیکنین اینهمه ج.نگ و تسهیلات و هزینه مالی و انسانی چیه؟خب دو طرف میش ...
ببشینن بخونن خواهر
خب من چند نفرو دیدم خوندن و طرفشون واقعا جواب پس داده حالا خواستم ببینم نینی سایت دیگه چیا میدونن اطلاعات ندادم که سوال پرسیدم اگر به هیچ دعایی اعتقاد نداری قضیش فرق داره
من جواب بدی رو نمیدممطمئنم خدا به وقتش میدهذهنم رو کثیف نمی کنم...
من که امیدی ندارم...