2777
2789
عنوان

تجربه موفق 30 کیلو کاهش وزن

231 بازدید | 24 پست

امروز رفتم رو ترازو و عدد 72 و نشون داد🫠🫠

برای منی که از 102 رسیدم به 72 خیلی لذت بخش بود 

(با قد 170) 

30 کیلو کاهش وزننن!!!!

چیزی نمونده فقط 4 کیلو تا وزن مورد علاقم 🥲🥲🥲

خیلی خوشحال کننده بود امید وارم همه کسایی که دوست دارن کاهش وزن داشته باشن با تن سلامت تجربش کنن 

رفتم شلوار بخرم خیلی راحت اولین شلواری که پوشیدم اندازم بود و این برای من خیلی شیرین چیزی که خیلی اذیت میشدم سر خرید کردنش (رونای بزرگی داشتم) 

دوست داشتم این حس خوب و با شما در میون بزارم. 🫠🫠🫠🫠

هیچ لذتی بالاتر از این نیست که،با کسی آشنا شوی که دنیا را مانند تو ببیند،گویی در میابی که دیوانه نبوده‌ایی... 🌚

چند وقت طول کشید و چیکارا کردی ؟

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین حس دنیا لاغریه خدایی چاقی نفرت انگیزه آدم و افسرده میکنه هیکل زشت هیچ لباسی به آدم نمیاد اعتماد بنفست و میگیره منم چاق بودم قبلا حتی یه عکس از خودم نمیگرفتم الانم ۷ کیلو اضافه وزن دارم خیلیییی  دوست دارم کم کنم اما اراده ام کم شده میشه رژیمت و بهم بگی؟

چند وقت طول کشید و چیکارا کردی ؟

از آبان ماه شروع کردم اما سخت گیر نبودم 

مثلا تو بازه ابان تا اسفند 3 تا تولد دعوت بودم و کیک و میخورم چیزایی که دوست داشتم مثلا پفک 2 هفته یبار میخوردم حتما چون خیلی دوست داشتم 

از ابان شروع کردم تا وسطای اسفند بعدش ازاد گذاشتم خودم و همچنین این ازادی کل یک ماه فروردین و نصف اردیبهشت و در بر میگرفت 

6 ماه و نیم سر جمع اگه اشتباه نکنم 

روشمم فقط و فقط کالری شماری و ورزش بود نه قرص خاصی خوردم نه دمنوش اصلا میونه خوبی با دمنوش ندارم مخصوصا چایی سبز 

ورزش هم تو خونه انجام میدادم اوایل هفته ایی 3 بار ولی 2 ساعت 

یه مدت کلا ورزش نکردم خرداد که گذشت 3 هفته پشت سر هم روزی 1 ساعت که یک ربع اول رقص بود 

هیچ لذتی بالاتر از این نیست که،با کسی آشنا شوی که دنیا را مانند تو ببیند،گویی در میابی که دیوانه نبوده‌ایی... 🌚

توی چند ماه کم کردی چطوری

تقریبا 6 ماه و نیم بالا تر به اون دوستمون توضیح دادم

فقط با نخوردن و گشنگی کشیدن لاغر میشم🤦‍♀️

80 درصد کاهش وزن رژیمه 

برای اینکه رژیم هم رعایت بشه باید کمتر از چیزی که قبلا میخوری بخوری و کار سختیه برای کسی که کل عمرش عاشق غذا بوده. 🥲

بهترین حس دنیا لاغریه خدایی چاقی نفرت انگیزه آدم و افسرده میکنه هیکل زشت هیچ لباسی به آدم نمیاد اعتم ...

واقعا تناسب اندام خیلی خیلی چیز با ارزشه مخصوصا اگه خودت از یه اوضاع داغون اونو درست کردی و براش زحمت کشیدی 

من بالا تر توضیح دادم  کامل تره 

اما من فقط با کالری شماری و ورزش کم کردم نه پیش دکتر تغزیه رفتم نه باشگاه 

مشکل مثل افتادگی پوست و لاغری خیلی صورت و اینا اصلا

امید وارم این 7 کیلو و به زودی کم کنی و خودت و بیشتر دوست داشته باشی