هر بار دختر عمه ام که همسن منه میبینم دلم میگیره از اینکه خوشگله نسبت به سنش کمتر میخوره به خاطر خوشگلیش تو فامیل سر و دست براش میشکوندن همه میخواستنش حتی همین شوهرش که ۱۴ ساله ازدواج کردند رفته بوده حرم گریه میکرده که خدایا این زنم بشه الآنم شوهرش هنوز بعد ۱۴ سال که دو تا بچه هم دارن هوای زنش رو داره بماند ماشاالله دختر عمه ام روز به روز جوونتر میشه
در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
با اینکههک پسره ولی طرف زنش هست مسافرت برن یا کربلا هرساله میرم سالی دو سه بار شمال میرن ولی دست زن و بچه هایش رو میگیره خودشون میرن یا هم بخوان با کسی برن با خانواده زنش میره چون یک تایم کوتاهی سر ارث و میراث کلا مادرشوهر با عروسش بد بود به خاطر همون شوهردختر عمه ام نمیخواد اذیت بشه با مادرش جایی زنش رو نمیبره غبطه میخورم من نه خوشگلم نه خواستگار خوب داشتم چند سال بعد از اون ازدواج کردم
ولی خوب دیگه شوهرم اونی که میخواستم نبود تو زندگی کلی سختی کشیدم هم مجردی سختی کشیدم هم متاهلی هم شو ...
مقایسه نکن ماهم سه تا دختریم تو نوه ها دخترعموم که از ما قیافش بدتره اصلا اداب اجتماعی بلد نبود حتی سر یه پسز ابروش یه بار تو فامیل رفت با اینحال زودتر از ما ازدواج کرد منو دخترعمم هنوز مجردیم