2777
2789
عنوان

وای خواهرم کاملا روانیه

284 بازدید | 18 پست

آنقدر حرص خوردم اسید معده م زده بالا ، باردارم هستم

خواهرم ی موجود روانی احمق خودخواه بی عرضه پر مدعا نمک به حروم وحشی و یاغیه 😡🤯 بخدا مغزم قشنگ منفجر میشه از دستش ، بدبخت مامانم نمی‌دونم چه گناهی کرده که باید با این سر و کله بزنه 🤢😭

بخدا آنقدر که از همه لحاظ خانواده ما هوامون رو داشتن بخدا هرکس بود دست و پای مامان باباشو بوس می‌کرد ولی این نمی‌دونم چرا آنقدر خودباخته و نمک به حروم و گوهه

هم مالی بهترین ها رو فراهم کردن برامون ، هم مامانمون به شدت خانم خوبیه بخدا تموم زندگیشو ریخته به پای ما ، بابام بنده خدا مرد بدی نیست 

ولی ما ی خانواده مذهبی هستیم که واقعا مامان بابام افراطی نبودن ، اشتباهاتی داشتن ولی واقعا منطقی بودن و مارو حمایت میکردن

این خواهر ما اوج دوران نوجوانیش افتاد توی کرونا ک باید با گوشی میرفت سر کلاس و همینطوری پاش به اینستا و این چیزا باز شد ، فضای مجازی کلا ازش ی آدم یاغی ساخته ، حس میکنه خیلی روشن فکره و ما همه احمقیم 

همش سرجنگ داره با خانواده ، 

حالا داستان از این قراره که با ی پسره آشنا شده از ی شهر دیگه مامانم درجریانه ، این به کنار که هرچند هفته بلند میشه ی شهر دیگه معلوم نیست چه غلطی میکنه ، مامانمم مجبوره باهاش راه بیاد چون خواهرم خیلی وحشیه حتی ممکنه توی دعوا درگیری فیزیکی ایجاد کنه و دست بلند کنه روی مامان بابام ، یا کلا بذاره بره 

چند تا مشاور رفتیم گفتن سعی کنین فقط توی خانواده نگهش دارید و نذاریذ از خانواده دور بشه

بقیه ش رو میگم طولانیه روانی بازیاش😭😡😡😡😡

خب... 

بش بگید ما با پسره مشکلی نداریم و پسره را دعوت کنید بیاد خونتون. پسرا همین که ببینن پای خانواده دختره باز میشه و ی وقت تو تور ازدواج نیافتن ، فرار میکنن. 

قشنگ خواهرت را توجیح کنید که چقدر خوشحالید و عشق واقعیش را پیدا کرده و حمایت میکنید و ی جوری که پسره دوزاریش بیافته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه همیشه طلبکاره خانواده من مذهبین من خجالت میکشم 

شما منو محدود میکنین شما سمی هستین فلان 

ولی موقع پول گرفتن ک میشه عین ریگ پول براش خرج می‌کنن مامان بابام

بخدا اینکه بلند بشه بره مسافرت با دوست پسرش!!!!! توی غیرمذهبی هام قفله 

بعد میگه شما مریضه ذهنتون شما منو‌محدود میکنین من. دیگه ۱۸ رو رد کردم

کدوم مادری آنقدر استرس میکشه ، از بابام هم پنهان کرده مامانم همش عذاب وجدان داره ولی مجبوره برای اینکه خانواده از هم نپاشع

همش حمایتش میکنه چون خواهرم میگه ما میخوایم آشنا بشیم باهم و ازدواج کنیم اینو قبلا میگفت حالا حرف جدید میزنه

خب... بش بگید ما با پسره مشکلی نداریم و پسره را دعوت کنید بیاد خونتون. پسرا همین که ببینن پای خانواد ...

بابا گوش کن بقیه شو😭پسره پسر خوبیه به خانواده ش گفته و درجریانن همش میگه من میخوام ازدواج کنم باهات

من و مامانمم چند بار باهاش صحبت کردیم

خود پس ه قصدش جدیه

خواهر ما احمقه ، خود تحقیری داره، خانواده شو تحقیر میکنه

میگه اون خانواده ش روشن فکرن ک تونسته بگه

من نمیخوام خانواده م روبرو بشن با پسره چون مذهبین ابرو منو میبرن و من فعلا نمیخوام بابا بفهمه چون نمیخوام ازدواج کنم 

ازدواج پایان عشقه ، من نمیخوام شما توی عقد من باشید

من میخوام با پسره برم خارج اونجا شاید ازدواج کردیم😐😐😐🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠🫠

تازه همیشه طلبکاره خانواده من مذهبین من خجالت میکشم شما منو محدود میکنین شما سمی هستین فلان ولی موقع ...

تو حرص نخور برای بچه خوب نیست. خواهرت باید با شماها دوست باشه. باهاش رفیق باشین. حرف گوش میکنه

اه چه بد🫢خودشم بعدا میفهمه

بخدا کاش بفهمه

مامانم نگرانه ضربه بخوره ولی من میگم ب درک وقتی حرف گوش نمیده باید ضربه بخوره باید سرش کوبیده بشه به سنگ تا بفهمه خانواده ش چی میگفتن

بخدا ی کاری کرده با اینکه خواهرمه ولی گاهی میگم بمیره آنقدر حرص نده مامانمو زجرکش کرد بخدا

بخدا کاش بفهمهمامانم نگرانه ضربه بخوره ولی من میگم ب درک وقتی حرف گوش نمیده باید ضربه بخوره باید سرش ...

ببریدش پیش روانشناس

پروفایل ایتز می😽 ته تغاری ام👸🏻خدای رقص و هنر💃🏻باوقارم اما سلیطه ام💅🏻 درخواست نده🔪🩸

تو حرص نخور برای بچه خوب نیست. خواهرت باید با شماها دوست باشه. باهاش رفیق باشین. حرف گوش میکنه

من که تحمل رفتارهاشو واقعا ندارم 

نمیتونم تحمل کنم آنقدر راحت خانواده ای آنقدر براش همه کار می‌کنن رو تحقیر کنه 

ولی مامانم خیلی تحمل میکنه همش باهاش رفیقه ب حرفش گوش میده حمایتش میکنه لوسش میکنه 

ولی سر بزنگاه کاری ک بخواد رو انجام مبدع و براحتی مامانمو میذاره زیر پاش له میکنه 😭

بخدا که این عذاب الهیه

من که تحمل رفتارهاشو واقعا ندارم نمیتونم تحمل کنم آنقدر راحت خانواده ای آنقدر براش همه کار می‌کنن رو ...

هرکسی تو این دنیا برای یاد گرفتن یه سری درس ها بدنیا اومده. خواهر شما هم اومده یه سری مسائل رو یاد بگیره. کم کم میفهمه چی خوبه و چی بده. نگرانش نباش

ببریدش پیش روانشناس

بابا میره ، با مامانم می‌رن گاهی

تازه حرف روانشناسم گوش نمیده یهو میگه من پیش این نمیرم می‌خواد اعتقاداتش رو به من تحمیل کنه بریم پیش یکی دیگه

باز میریم یکی دیگه ی مدت میره باز نمیره می‌خواد عوض کنه

هرکس مخالف میلش حرف بزنه آدم بدیه 

فقط این میفهمه

تازه مامانم نمی‌دونه وگرنه دق میکنه از ناراحتی ولی من میدونم چیزای چرت ‌و پرت هم میخوره🤦‍♀️