2777
2789
عنوان

عکس نذری 😍بهار

| مشاهده متن کامل بحث + 9548 بازدید | 113 پست
غذا چلو گوشت بود😍

سلام مهربان بانو 

قبول باشه انشالله 

چه حسی خوبی داره که خودت ندونی ولی یه جایی دورتر کسی دعات کنه 😍

اندازه یه دنیا ممنونم ازت دوست خوبم 

به قرآن از صبح یه گوشه افتادم فقط گریههههههه 😭😭😭

پارسال اینموقع منم رفته بودم هیئت ولی امسال فقط رو تختم 

خدا اندازه دلتون براتون ببخشه 

لطف کردی ... بازم محتاج دعات هستم ... خواهش میکنم امشب و فردا اگه جایی دلت لرزید شفای منو هم یاد کن ❤🌹🙏

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
قربون تو برم منقبول باشه قشنگم اجرتون با خدا❤️❤️❤️مرسی که به یادم بودی خواهری،بهترینا سهمت عزیزدلممم ...

خدانکنه قلب منی توووو🌸🌸😘😘💋💋❤️❤️

فداتشممم❤️❤️😘😘🌸🌸

عزیزدلمی،مرسی قشنگم ❤️❤️🩷🩷💚💚😘😘

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام مهربان بانو قبول باشه انشالله چه حسی خوبی داره که خودت ندونی ولی یه جایی دورتر کسی دعات کنه 😍ا ...

سلام عزیزدل من💚💚

مرسی قلبم 🩷😘😘

عزیزممم فداتشممم ❤️❤️

ایشالله زود خوب میشی قشنگم😘😘💚💚🌸🌸

چشمام حتمااااا❤️❤️🩷🩷💚💚🌸🌸💙💙🩵🩵💓💓🩷🩷

شقایق جانم نذرتون قبول تنی سالم دلی شاد براتون آرزومندم 🥰🥰😘😘😘😘

قربونت برممم خوش قلب من💚💚😍😍🌸🌸💋💋❤️❤️

همچنین تو عزیزدل من🩷🩷😘😘🩵🩵💙💙