2777
2789
عنوان

شماهم موافقید با این حرف

116 بازدید | 12 پست

از نظر روانشناسی زن ۲۵سالگی به بلوغ عقلی میرسه و زمان مناسبیه برای ازدواج

ولی من فکرمیکنم یه ادمی تو ۳۰سالگی بچگانه رفتار میکنه ولی یه نفر تو ۲۰سالگی عاقلانه، مربوط به خود انسان هاست این موضوع

شما نظرتون چیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم با بالا رفتن  سن بر حسب تجربه هایی که به دست میاری باعث میشه دیدت عوض بشه ولی نمیشه منکر این شد فردی با سن زیاد عقلش کامل نیست 

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند

ممکنه اینطوری باشه،ولی من بازم احساس میکنم که سن مناسب برای ازدواج بالای ۲۵ ساله

البته این عقیده منه

اگر کنکوری ای رو دیدید که نیاز به کمک داشت لطفاً منو تگ کنید...بچه های کنکوری میتونید درخواست بدید سوالی داشتید حتما راهنمایی میکنم

اون حرف که میگن مربوط به رشد مغز هست که تا ۲۵ سالگی ادامه داره و باعث میشه تحلیل و منطق در روابط ایجاد بشه اما ما تنها با مغزمون در مورد پیرامونمون تصمیم نمیگیریم عوامل زیادی توی تصمیم گیری و دیدگاه ما تاثیر گذار هستن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

ربط به سن یه حدودی داره بضیا همون ۱۹ سالگی خیلی قشنگ صحبت و یه آدمیه فکر میکنه هم با تجربه هم خیلی پختن بخاطر ایم هست که شاید سختی کشیده که الان اینجوریه 

یکی هم ۳۰ سالشه اصلا رفتار بچگونه داره چون شاید هنوز با سختی زندگی روبرو نشده باشه یا خانوادش خیلی توجه کردن که هیچوقت سختی نکشه از طرز فکر منه

چون من یه اتفاقی برام  ۱۲ سالگی افتاد که الان نکاه میکنم میگم چرا  بچه‌ های  هم سن خودم اینجوری هستن خیلی رفتارشون بچگونن

🧚🏻‍♀️با ۴ برادر حکم ملکه رو تو خونه دارم 🧚🏻‍♀️