2777
2789
عنوان

اختلاف قد دوقلوهای ناهمسان

117 بازدید | 13 پست

سلام خانوما وقت بخیر

میخواستم ببینم اختلاف قد توی دوقلوها طبیعیه ؟

قل اول موقع دنیا اومدن ۵ سانت قدش بزرگتر بوده ، ولی الان که چهار ساله هستن اختلاف قد ۱۰ سانت شده

میخوام ببینم کسی بچه هاش یا اشناهاش اینجوری هستن یا غیر طبیعیه ؟

دکتر هم بردیم گفتن تاخیر رشد سرشتی هست و موقع بلوغ اختلاف قد جبران میشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوقلوهای من ناهمسانن پسرم ۳ سانت بلندتره

خدا حفظشون کنه براتون 😍 میشه بپرسم چند سالشونه ؟ دوقلوهای ما ۴ ساله‌ان ، ولی از یک سالگی به بعد اختلاف قدیشون خیلی بیشتر شد

خدا حفظشون کنه براتون 😍 میشه بپرسم چند سالشونه ؟ دوقلوهای ما ۴ ساله‌ان ، ولی از یک سالگی به بعد اخت ...

مممنون جانم ۱۰ سالشونه دوقلوهای شما هم با گذشت زمان به هم نزدیک میشن اختلاف خیلی کمی میمونه 

یا خدا 😅 خب اینا دو تا پسرن ، فکر کنم یکیشون کوچیک بمونه خیلی تو روحیه‌اش تاثیر میذاره 🥲

نه بابا چه ربطی داره مهم جذابیته باور کن من یکی از همکارام قدش ۱۷٠ شاید باشه پسر. بعد انقد جذابه بخذا

نه بابا چه ربطی داره مهم جذابیته باور کن من یکی از همکارام قدش ۱۷٠ شاید باشه پسر. بعد انقد جذابه بخذ ...

نه عزیزم من اصلا نگفتم که قد کوتاها خوب نیستن ، من منظورم این بود که این بچه فردا بزرگ شد خودشو کمتر از داداشش ندونه ، چون خواه ناخواه مقایسه میشه از الان