2777
2789
منم اوایل که خونوادم زنگ میزدن امار میدادم (یکی ازاشتباهاتم)ولی خدایی دست بزن و خیانت خط قرمزم بودای ...

منم چون خط قرمزم بود با تموم سختی ها پا گذاشتم تو مسیر جدایی

الان دورادور به گوشم میرسه که پشیمونه و مث افسرده ها شده

اما حالا دیگه من نمیخوامش 

اوایل قهرمون خیلی تلاش کردم درست شه و رفتم سمتش اون خودشو می‌گرفت

چون سرش گرم بود با اون دختره 

انواع و اقسام بی احترامی ها

فحش ناموسی به خانوادم و...

کلکسیون بود 

پرورده کوردم❤
منم چون خط قرمزم بود با تموم سختی ها پا گذاشتم تو مسیر جداییالان دورادور به گوشم میرسه که پشیمونه و ...

اوه اوه

اگه ادم بد دهنی نبود میشد یه امتیازای فلج کننده ای بگیری و برگردی ولی اینجور نمیشه

میدونی خواهر بیستر مردا عقلشون تو چشمشونه تا یه بد تیپی میبینن دیگه مغزشون از کار میفته 

بعد که مبرن و میبینن یرابی بیش نبوده میان میفتن به زرت و پرت

🧔اقا هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوه اوهاگه ادم بد دهنی نبود میشد یه امتیازای فلج کننده ای بگیری و برگردی ولی اینجور نمیشهمیدونی خواه ...

این آدم بی لیاقت بود

چون من هیچ کمبودی ندارم اون دختره که باهاش بمن خیانت کرد اصلا و ابدا در سطح من نبود

حالا بره دنبال اون عشقی که من بهش داشتم توی هزاران نفر بگرده

پرورده کوردم❤
این آدم بی لیاقت بودچون من هیچ کمبودی ندارم اون دختره که باهاش بمن خیانت کرد اصلا و ابدا در سطح من ن ...

خب اگه در حد شما یا بیشتر بود که نمیومد به غلط کردن بیفته

بله بعضی وقتا یبار اشتباه ،،،،دیگههه تمااام 

🧔اقا هستم
خب اگه در حد شما یا بیشتر بود که نمیومد به غلط کردن بیفتهبله بعضی وقتا یبار اشتباه ،،،،دیگههه تمااام

شمام جای برادر من هستی

من از شما سنم کمتره انگار 

ولی هیچوقت حتی یک ثانیه هم خودتو در معرض لغزش قرار نده

هیچکی اندازه زن خودت برات نمیتونه خوب و دلسوز باشه

پرورده کوردم❤
شمام جای برادر من هستیمن از شما سنم کمتره انگار ولی هیچوقت حتی یک ثانیه هم خودتو در معرض لغزش قرار ن ...

خواهش خواهر

چشم حتمااااا🤚

من که خدا رو شکر همسرمو یه هدیه خیلی خوب از طرف خدای مهربون میبینم با سه تا فرشته تککککک

از خدا هم برای شما عاقبت بخیری و سلامت میخام

موفق باشی🤲

🧔اقا هستم
خواهش خواهرچشم حتمااااا🤚من که خدا رو شکر همسرمو یه هدیه خیلی خوب از طرف خدای مهربون میبینم با سه تا ...

ممنونم انشالله شما و خونوادت همیشه زیر سایه لطف خدا باشین

و بدی و پلیدی و سر ازتون دور باشه 

پرورده کوردم❤
دقیقا خدا عدالتشو اینجوری نشون میده.با جدا کردن راه ها از هم، با بردن مهر از دل

من مطمئنم ما لیاقت زندگی بهتری داشتیم 

اما چون زورکی اون آدمای گذشته رو از خدا خواستیم خدا بهمون داده که صرفا بهمون بفهمونه که اون آدم مناسب ما نیست که دل بکنیم

پرورده کوردم❤