2777
2789
عنوان

وای کمرم داره از وسط نصف میشه

136 بازدید | 9 پست

لعنت به این پریودی 

واااای انقدر درد دارم کل ناحیه شکمم داره تیر میکشه پاهام اصلا جون نداره حالت تهوع هم دارم 😭😭

وای دارم میمیرم 

چیکار کنم یکم اروم شم

اگر تو تاپیکی منو دیدی تذکر بده بهم برم سر درسم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف دیکلوفناک ۱۰۰

یا خود دیکلوفناک ۱۰۰

یا ژلوفن

من از زانو درد دارم میمیرم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

مسکن وچای نبات

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون                                                                                                  لطفاکسی بیشترازدوبارروم ریپلای نکنه چه براسوال چه دعواحوصله ندارم جواب بدم ممنونم

اگ همیشه اینقدر درد داری و مثل دردهای من علت پزشکی نداره،،قبل از شروع دردها مسکن بخور یا ی شیاف بزار ب این حالت نرسی.

الانم هم ی مسکن بخور،هم ی شیاف بزار،بتونی بخوابی و استراحت کنی.

اگ همیشه اینقدر درد داری و مثل دردهای من علت پزشکی نداره،،قبل از شروع دردها مسکن بخور یا ی شیاف بزار ...

نه همیشه انقد زیاد نبود این دفعه خیلی بده هرکار کردم نتونستم بخوابم از درد

اگر تو تاپیکی منو دیدی تذکر بده بهم برم سر درسم 

نه همیشه انقد زیاد نبود این دفعه خیلی بده هرکار کردم نتونستم بخوابم از درد

آخه.عزیزم.خیلی بده

این کار ک گفتم انجام بده،راحت ۲ساعت بخوابی

بیدار بشی دیگ درد نداری.

شب هم دمنوش یا کاچی بخور،قوت بگیری