2777
2789
عنوان

فرار از فک کردن به مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 386 بازدید | 28 پست

رفت و امد و معاشرت رو به حداقل برسون داره به روح و روانت صدمه میزنه این خانم 

نزدیکان اگر بد باشن خیلی قدرت صدمه زدنشون بالاست چون به زوایای روح ما احاطه دارن 

لزوما هر کس شد مادریا پدر مبرا از اشتباه نیست پدر مادر خوبش عالیه بدش وحشتناکه

باهاش درگیر نشو بهش بی حرمتی هم نکن اما اجازه هم نده بهت صدمه بزنه اروم اروم فاصله بگیر

حال متکلم از کلامش پیداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مادرم و اتفاقا فکر میکنم مادر و پدر بدرفتار و طلبکار یا خدای نکرده دارای سوءرفتار جنایتکار هستن. واصلا نباید با شعار و. حرفه های کلیشه ای تبرئه بشن  چون این توان رو دارن یک روان سالم رو فرسوده و بیمار کنن 

زخم هایی که پدر و مادر بی مسیولیت و بد به روح و روان و اینده یک بچه میزنن کی میتونه درمان کنه؟کی درمان میشه؟

حال متکلم از کلامش پیداست

جالب ترین قسمتش توقعاتشه سر به آسمون زده بر عکس مامانم بخدا مادرشوهرم خیلی بی منت خیلی خانومه تازه من عروس بی جهازم ولی یه بارم تو روم نزده ولی خب مادرشوهر مامان که نمیشه 

آدمداز هر کی نزدیک تره دلش بدتر میشکنه

بنظر میاد مادر نیستی هنوز ...

عزیزم من مادرم

ولی به خودم اجازه نمیدم چون تازه با میل خودم دخترمو بدنیا اوردم، هر جور دلم خواست باهاش رفتار کنم و اونم عاشقم باشه!!!

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
عزیزم من مادرم ولی به خودم اجازه نمیدم چون تازه با میل خودم دخترمو بدنیا اوردم، هر جور دلم خواست با ...

این نظر منه نظر شما هم محترمه کاملا 😊

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!

اینایی که در هر شرایطی میگن همه مادر و پدرا خوبن و باید دستشونو بوسید و فلان رو درک نمیکنم، یعنی هیچ وقت تو زندگیشون مادر و پدر بد ندیدن؟!

رو مسخرگی پیشه کن و مطربی آموز، صد سال اگر درس بخوانی همه هیچ است