2821
2789
عنوان

نیازمند یکم راهنمایی 🥲

38 بازدید | 3 پست

سلام

راستش رشتم ریاضیه و تراز خوبی نگرفتم تو نوبت اول معدلمم تقریباً یازده دوازده شده 

حالا  با این جور رتبه و تراز اصلا باید قید مهندسی رو بزنم یا برم آزاد یا علمی کاربردی با تربیت بدنی

راستش از گرفتن کارتش جا موندم اونجایی که باید پول بدی هزیته کنی و این چیزا مثل اینکه میگن تمدید هم میشه ولی خب مطمئن نیستم

بعد درود آزمون هاش میگن هم عملی داره هم تشریحی اگه تشریحیه چجوریه؟

از کجا سوال میدن 

یا برای دراز نشست تو بیست ثانیه باید بریم یا سی ثانیه من موندم چت جی پی تی میگه سی گوگل توی هیوا میگه بیست 

اگه تجربه دارین میشه بهم بگین

چرا نمیری دانشگاه رشته های بدون کنکور

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علاقه‌ایی ندارم یجوریه برام😅😓

رشته های خوب وعالی پر درامد داره ک 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز