2777
2789
عنوان

شمابودین چ فکری میکردین

129 بازدید | 13 پست

شما برین خونه یکی دوسه ساعت بمونین مرد خونه تحویل نگیره بلندمیشین برین ی تعارف خشک نکنه بمونین چ فکری راجبش میکنین شوهرخواهرتون باشه مثلا 

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چنین جاهایی نمیمونم

همین که شوهرم ازبیرون اومد داخل فقط ی سلام کرد ورفت آشپزخانه دیگه مهمونا بلندشدن رفتن ی تعارف نکرد بمونین واقعا خجالت کشیدم ازاین رفتارش

لابد دوست نداشته من برم خونش

کلا همیشه اینقدخشک الانم بهش گفتم زشته اینجوربرخورد میکنی میگه آدم دیگه آشنارو تعارف نمیکنه خودشون بخوان میمونن

فکر میکنم احتمالا با خواهرم دعواش شده ، و اهمیت نمیدم چون من به هر حال میخوام خواهرمو ببینم چه شوهر ...

برادر من وخانمش بودن شوهرمن اینجوربرخورد کرد اونا اصلا مشکلی باماندارن شوهرمن اینجور ترش میکنه طرفشون

برادر من وخانمش بودن شوهرمن اینجوربرخورد کرد اونا اصلا مشکلی باماندارن شوهرمن اینجور ترش میکنه طرفشو ...

بعضی مردا خوششون نمیاد خانواده زنشون بیاد خونه شون واسه همین تحویل نمیگیرن اگه زیاد این کارو میکنه باهاش صحبت کن بگو که توهم همکاری میکنی هر وقت خانواده اش بیان

دوست نداشته شاید زیاد موندی حوصلش سر رفته و میخواسته استراحت کنهیه دوستی دارم با بچه اش از صبح میاد ...

نه زیاد نبودن ولی قبلش قراربود مهمونام برن همین شوهرم رسید اونام بلندشدن برن فکرمیکنم شوهرم زورش اومد دیگه تعارف نکرد ولی واقعا زشته بخدا من دشمنمم باشه اینجوربرخورد نمیکنم

بعضی مردا خوششون نمیاد خانواده زنشون بیاد خونه شون واسه همین تحویل نمیگیرن اگه زیاد این کارو میکنه ب ...

یکباردیگه قبلا اومدن شب بمونن همینجور ترش بود خیلی دلم گرفت ازاین رفتارش هیچی نگفتم باز امروز ترش کرد بهش گفتم زشته اینجوربرخورد میکنی آدم باید بامهمان باروی خوب برخورد کنه میگه خب آدم خونه خواهرش تعارف نمیزنه بخوان خودشون میمونن