2777
2789

من خدایی خوشگلم یعنی معمولی ام زیبایی خارق‌العاده ای ندارم ولی خوشگلم در حد خودم و از قیافه ام واقعا راضیم 

ولی وقتی بیرون میریم و یکی از دوستام یا فامیل هست ک از من خوشگل تره 

من اصلا انگار اعتماد به نفسم کور میشه 

انگار همه توجه ها میره سمت اون ( مخصوصا جنس مخالف) 

و من همیشه دختری ام ک از بچگیم همش میخواستم تو چشم باشم تو توجه همه باشم حتی گاهی برای جلب توجه کار هایی میکنم 

اخه بچگی هم همیشه مامانم قربون صدقه ام میرفته نمیدونم چرا اینجوری شدم

یا یه دختر دایی داشتم از من کوچیک‌تر بود وقتی به دنیا اومد خیلی خوشگل بود ( الان من خوشگل ترم 😂) 

همه‌ توجه ها به اون بود بهم میگن بچه‌بودی هی ادا اونو در میوردی ماهم بهت محل بدیم 🥴😒😂

میدونم این اخلاقم بده به نظرتون چیکار کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه نفر تورو میبینه هم شاید دوست داشته باشه مثل تو باشه دست بالا دست زیاده خودتو با کسی مقایسه نکن 

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk girl 😍😁لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند. 

منم وقتی میرم با کسی بیرون دوس دارم من تو چشم باشم

فک کنم از ی  طرحواره بیاد

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

نمیدونم راهش چیه ولی خب چیز خوبی نیس

چون قطعا هرچقدم زیبا باشی یکی رو دستت هس 

اونموقع باید همه اعتماد به نفس نداشته باشن 

بیخیال زیاد تو کف قیافه ای برا همین 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

کلا انسانها دوست دارن تایید بشن تو همه زمینه ها این احساس ها طبیعیه فقط نباید زیاد بهش پر و بال داد

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)