2777
2789
عنوان

کیا سوخاری بلدن درست کنن

199 بازدید | 17 پست

من خیلی سوخاری دوس همش از بیرون میگیرم 

بلد نیستم درست کنم شماها چجوری درست میکنید جوری که خوشمزه بشه مرغش بی مزه نباشه 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ادویه با ارد و تخم مرغ قاطی میکنیم بعد میزاریم تو سرخ کن

تو فر یا توسترم میشه درست کرد؟

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

تنها رازش روغن زیاده مثل همون ها باید حوض روغن داشته باشی

تو فر یا توستر نمیشه؟

فیله مرغ رو از یکساعت قبل بذار تو مخلوط آرد ، آب ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، نمک و خوب هم بزن

آرد رو با یکم نمک و ادویه مخلوط کن

بعد دونه دونه در بیار فیله ها رو ، بغلتون تو آرد و فشار بده آرد رو تا خوب پولکی بشه

بعدم تو یه قابلمه کوچیک روغن بریز ،داغ ک شد سرخ کن. باید شناور باشه 

مدام هم زیر و رو کن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

والا مثل اونی که دوست داری درنمیاد

آها پس فقط تو روغن 

پیاز رو خلال میکنم و مثل جوجه که مزه دار میکنم البته با ادویه کمتر مرغ رو مزه دار میکنم

نصف روز تا یک روز طعم دار بشه

بعد یک ظرف تخم مرغ هم زده دو عدد که کمی ادویه و نمک خورده

یک ظرف موارد آرد سوخاری

یک ظرف دلستر لیمویی یا کلاسیک

و دیگه بقیه مراحل

من همیشه درست میکنم خیلی نرم و خوشمزه میشه از بیرونیام بهتر

اول مرغت رو با بیفک کوب بکوب یا با کنار قاچو بهش ضربه بزن 

به مرغت ادویه بزن با ماست(میتونی مایونز هم بزنی ولی چون ضرر داره من فقط ماست با کمی سس خردل میزنم) بزار مزه دار بشه

تو یه کاسه یه تخم مرغ و یه پیمونه آرد بریز بعد کم کم بهش شیر (آب هم میشه)بزن تا مثل سس بشه مرغا رو بریز توش ،بعد دونه دونه دربیار بنداز تو پودر پانکو یا پودرسوخاری بعد سرخ کن 

یه جور دیگه ام هست با آب و یخ و آرد

مرغ رو اول باید مزه دار کنی بزار یشب توی پیاز فلفله دلمه ای با سس مایونز ادویه اینا بزار بمونه بعدش من اول توی ارد میزنم بعد تخم مرغ بعد پودر سوخاری 

پودر سوخاری رو هم با نون ساندویچی که خشک می کنیم بعد پودرش میکنیم توش ادویه میریزیم اوکی میشه از بیرون هم میتونی جدا پودر سوخاری بخری ولی ما درست می کنیم

کوچولوام درخواست ندین🫠😂