به نظرم شما تند رفتیمن علم غیب دارم بازم سوالی داشتین بپرسین
حس ششمی؟؟
خواهش میکنم جوابم رو بده
حسن به حسین فکر میکنه؟
ن به ب فکر میکنه؟
خ به ز میرسه؟
صغری به کبری پیام میده؟
من شب شام میخورم؟
فردا دوباره صبح میشه؟
خواهش میکنم جواب بده زندگیم لنگ ایناست
جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
من خودم مذهبی و چادری و تا حدی اهل روضه هستم ولی این مدلی تا حالا برخورد نداشتممیگفت روضه ست و میخوا ...
ناراحت نشی ولی سرت درد میکنه عزاداری نرو چون اونجا هم شلوغه هم موقع روضه گریه میکنن خیلیا . 🙄
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**