2777
2789
من قضاوت نمیکنم برای چی میرن ولی واقعا زشته آدم اینچیزارو درک نکنه

عزیزم به نظرت یه زن بالای ۳۰ سال که با وضع افتضاح،شلوار پلنگی و بلوز بالا باسن و شال حریر میاد مراسم این درک و عقل و شعور نداره؟

چیزی ار حرمت و رعایت احترام مجلس نمیدونه؟

مطمئن باش میدونه، اینا فقط میرن که جو اون مراسم رو بهم بزنن و فکر مردمو خراب کنن چشم بقیه رو بندازن دنبال خودشون.

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون که بله .. فقط خدا از دلها خبر داره ولی خب هر مراسم و مجلسی اداب خودش رو داره یه دختری روبروی دست ...

منم قبول ندارم .  یه سری کارا و رفتار کلا زشته و دور از شائنه چه جوری توجیح میکنن خودشونو که مثلا ببنید اینا هم میان و براشون مهمه که شرکت کنن واقعا بهتره مایه شرم و خجالتن بیشتر

از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)
دیشب من و همسرمم شام رفته بودیم بیرون موقع برگشت دو تا خانومو دیدم با پیراهنای خیلی کوتاه پاهای لخت ...

بزرگی می‌گفت:
دختر ها و خانوم هایی که تو ایام عزاداری ماه محرم آرایش میکنن میان روضه یا میرن کنار خیابون تماشای دسته های عزاداری منو یادِ زن های شامی می‌اندازن که وقتی بهشون خبر رسید کاروان اسرای کربلا و سر های بریده به شام رسیده آرایش کردن و خلخال به پاهاشون بستن و هلهله کنان به تماشای اون عزا رفتن ...
هیچ‌ وقت این حرفِش رو فراموش نمیکنم..

#‌تلنگر
📌 تا میتونید نشر بدید قطعا تأثیرِ زیادی خواهد گذاشت 📌
ان شاءالله به حرمت خون سیدالشهدا در این ماه مانند زنان شامی نباشیم و دل امام زمان را به درد نیاریم

نگفت بدون چادر چرا حرف در میارین

درست خوندی اصلا استارتر گفت

((((همین ک روضه شروع شد چادراشونو انداختن روی سرشون ))))

احتمالا روی چادر قبلیشون یه چادر دیگه انداختن رو سرشون🧐🤔

و به معنای واقعی کلمه از عمق وجودشون فریاد میزدن و روی پاشون میکوبیدن طوری ک من دیگه صدای مداح رو نمیشنیدم و سرم هم داشت منفجر میشد

شاید من اشتباه برداشت کردم

تو‌ همون جنگیر معروف سایتی که فیلم ترسناک دوس داره ؟! ☺️☺️

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

برای شما هم این صفحه نارنجی میاد

نه عزیز 

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**