2777
2789
عنوان

هیهات منّا الذله

8710 بازدید | 1094 پست

بسم ربـ الحسـین 🥀

در نبرد حق و باطل 

کسی پیروز میدان است،که قلبی پر از عشق و‌ غیرت دارد ...

خواری و ذلت را بر نمی تابد،

و‌ یک تنه به قلب میدان میزند ...

درست در آن زمان که از او خواستند که با  ذلت تمام تسلیم کُفر شود .

🥀آن شب؛ امام بیعتش را از همراهان برداشت

و به آن ها فرمود :

از تاریکی شب استفاده کنید و به سوی آبادی و شهر خود بروید ، خداوند به شما جزای خیر عنایت کند‌.

اما ..

یاران وفادار و اندک ماندند و گفتند 

بعد از تنها گزاشتن تو‌ به درگاه خدا چه عذری بیاوریم ؟!

"هیهات منّا الذلة""محال است به ذلت تن دهیم"

🌱‌و اینجاست که میگویند :

ایستاده مردن بهتر از زانو زده زیستن است .

و این است سرنوشت یک سَرو آزاده ...

✍️با نوشتن #اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج‍ در ثواب تاپیک شریک باشیم🥀 

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

صدقه دادن برای سلامتی امام زمان (عجل الله تعالی فرجه) در شب و روز عاشورا

🏴 امشب و فردا که فشار بر قلب مقدس امام زمان (عجل الله فرجه) به حداکثر می‌رسد، برای سلامتی ایشان صدقه کنار می‌گذاریم.

☑️ نقل شده است که علامه امینى صاحب کتاب ارزشمند الغدیر، در شب‌های تاسوعا و عاشورا مدام صدقه می‌داده و می‌فرمودند:

🔸 در این ایام فشار زیادی بر قلب حضرت صاحب(عجل الله فرجه) وارد می‌شود.

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بیا و عباس امام زمانت باش ✋

کسی که به کربلا آبرو بخشید 

و جان نثار امام زمانش بود ..

🔵 حضرت مهدی عج الله در توصیف عموی بزرگوارشان در زیارت ناحیه مقدسه می فرمایند:

🌕 السَّلَامُ عَلَى ابی الفَضْل العباس‌بن‌امیرالمؤمنین، الْمِوَاسِی‏ أَخَاهُ‏ بِنَفْسِهِ، الْآخِذِ لِغَدِهِ مِنْ أَمْسِهِ‏، الْفَادِی لَهُ الْوَاقِی، السَّاعِی إِلَیْضرهِ بِمَائِهِ، الْمَقْطُوعَةِ یَدَاه‏...

🔺 سلام بر فرزند برومند علی، ابوالفضل العباس که غم‌خوار و غم‌گسار و جان‌نثار برادر بود و دیروزش را به پای فردایش قربانی کرد. فدایی و نگهبان و پاسدار امام بود، آب (آبرو) به کربلا بخشید و دستان بریده‌اش (پیوندگاه کربلا و تاریخ شد.

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

(ان یرزقنی طلب ثارک)

یعنی :

میخواهم خوانخواهی سیدالشهدا رزق من هم گردد.

خونخواهی امام حسین و هرکس در مسیر اوست

منطق زیارت عاشوراست.

پس منطق پیروان امام حسین و زیارت عاشوراست.

و همانا مهـدی فاطمه (س) به خونخواهی جدش قیام میکند تا ریشه ظلم را قطع کند .🖤

🏴سلام بر گل رخسار مهدی

سلام بر چشمان پاک و اشکبار مهدی عج

💠 امام مهدی(عجل الله تعالی فرجه):

هر صبح و شام بر تو گریه و شیون می کنم و در مصیبت تو به جای اشک، خون می گریم.🥀

(بحار الأنوار،ج 98 - ص 238)

✳️ امام صادق (علیه السلام):

🌷چون کار حسین علیه السلام چنان شد که شد (اصحاب و جوان هایش شهید شدند و خودش تنها ماند) فرشتگان به سوی خدا شیون و گریه برداشتند و گفتند: با حسین برگزیده و پسر پیغمبرت چنین رفتار کنند؟! پس خدا شبح و سایه حضرت قائم علیه السلام را به آنها نمود و فرمود: با ایشان انتقام او را می گیرم.💠

(اصول کافی، جلد 2، ص366)

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤        علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚

شنیدن کی بُوَد مانند دیدن ؟؟؟!

ما که فقط صدای روضه را می‌شنویم،  

از سوز علی‌اکبر، از نالهٔ بابا در قتلگاه،  

بی‌حال بر زمین اشک می‌ریزیم...

اما تو، ای چشم بینای عصر،  

تو که هر روضه را می‌بینی،  

تو که هر نَفَسِ داغ را  

از سینه‌های سوخته، تماشا می‌کنی...  

تو چه می‌کشی، ای صاحب اشک‌ها؟

ما، در میان روضه و سینه‌زنی‌ها

و فریادهای یاحسین،  

فقط یک جمله را بلند تکرار میکنیم:  

اللهم عجّل لولیک الفرج...

که جز ظهور،  

مرهمی برای این جگرهای سوخته نیست...  

و جز آمدنت،

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲

امام صادق علیه‌السلام فرمودند:

«هر کس آبی بیاشامد و جدم حسین علیه‌السلام  را یاد کند و بر قاتلین او لعن و نفرین نماید، خداوند صد هزار حسنه برایش بنویسد و صد هزار گناه او را بیامرزد، و او را در جایگاه‌های بلند جای دهد و مانند این است که صد هزار بنده را آزاد کرده باشد. پس او در‌ روز‌ قیامت با دلی شاد و چهره‌ای خندان محشور می‌شود»

📚منتهی الامال صفحه ۳۴۳

امام حسین (ع) فرموده‌اند:

حضرت مهـدی (عج) دارای غیبتی است که گروهی در آن 

مرحله  #مرتد  می‌شوند.

گروهی ثابت قدم می‌مانند و اظهار خشنودی می‌کنند.

افراد مرتد به آن‌ها می‌گویند: این وعده کی خواهد بود،

اگر شما راست‌ گو هستید؟

(منظور از وعده ظهور حضرت مهدی (عج)است)

ولی کسی که در زمان غیبت در مقابل اذیت و آزار و تکذیب

آن‌ها  #صبور باشد، مجاهدی است که با شمشیر در کنار ر

سول خدا (ص) جهاد کرده است.

📚 بحارالانوار جلد ۵۱ صفحه ۱۳۳

اللهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج بحق الحسین 🤲🖤السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ الحسین🖤و عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ🖤        علَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ...💚

#درگوشی✨

میگما رفیق!؟🤔

گفته بودم که تا نمازاتو درست و قشنگ ردیفشون نکردی امام زمان عج' ظهور نمیکنن!؟⚡️

حالا گفتم دیگه...

حواست جمع هست که ارتباطت با خدا همیشه وصل باشه!؟

نکنه سرو صدای دنیا گوشتو پر کنه هاا!! 🍁

نماز •↲ اول وقت همین! ✨

نماز تشبیه نمیخواد که...

من فقط میگم امام حسین علیه السلام و یاراشون تو ظهر عاشورا نمازشون رو اول وقت خوندن...لشکر حسینی هستی بسم الله🌙🌱:)

اللّھمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌱

#امام_زمان🕊

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

اصلا چـــــرا امام حسین علیه السلام قیــام کرد؟! 

فلسفه قیامشون چی بود؟! 

امام حسین (ع)🌿

«ای مردم آگاه باشید که اینان (بنی امیه ) به طاعت شیطـان  پایبند شده و از پیروى خداوند سرپیچى کرده‌اند، 

فساد را آشکار ساخته و حدود الهی را تعطیل کرده اند... و من به قیام برای تغیـیر این اوضاع از همه کس سزاوار ترم. 

نامه‌هاى شما به دستم رسید …

اکنون اگر به بیعت خود وفادار ماندید به سعادت و ارزش انسانی دست یافتید …

و اگر چنین نبودید و پیمان‌تان را شکستید … شما در به‌دست آوردن نصیب خود (از اسلام) راه خطا را پیموده و نصیب خود را از دست داده‌اید. 

پس هر کس پیمان شکنی کند به ضرر خود پیمان شکنی کرده 

«فَمَن نَّكَثَ فَإِنَّمَا يَنكُثُ عَلَى نَفْسِهِ». 

به‌زودی خداوند مرا از شما بی‌نیاز می‌سازد»  

طبری، محمد بن جریر، تاریخ الامم و الملوک، ج۴، ص۳۰۴

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

سلام من به محرم به دست ومشک ابوالفضل

بـه نـا اميـدي سقـا بـه سـوز اشـک ابوالفضل

دست راستش را زدند؛ مَشک را به دست چپ گرفت. دست چپش را زدند؛ مَشک را به دندان گرفت. دست و چشم و سر چه اهمیتی دارد، تا مَشک در سلامت است؟!😭

وقتی راز عباس برملا شد، شادی در دل حرامیان افتاد. تیری از چلهٔ کمان رها شد و بر مَشک نه، بلکه بر قلب عباس نشست!💘

◾ عباس را نه تیرِ در چشم و نه عمود آهنین، تیرنشسته بر مَشکی که همهٔ امید عباس بود،

شهید کرد.🌷

آدمی به امید زنده است🌻آنچه شیعه را تا امروز زنده نگه داشته،امید است؛ امید به آمدن نهمین فرزند حسین؛ و بازگشت منتقم خون حسین..

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲

سال است که حسینِ زمان ما در غربت و تنهایی به سر می‌برد،

شاید حسین علیه السلام بیشتر از ما هر سال عاشورا برای این تنهایی و غربت، بر سر و سینه‌ی خود می‌کوبد‌‌‌...

همین امروز

فرصت پیوستن به آن امامِ زنده‌ای است؛

که چون حسین

هر روز فریاد هل من ناصر سر می‌دهد...

بگذریم از "یا لیتنا کنا معکم" ها،

امروز را دریابیم، غربتش را...

که امروز همان زمانِ معیت و همراهی است!

حسین علیه السلام در روز عاشورا یکبار فرمودند "هل من ناصر ینصرنی"؟

اما مولای غریبِ ما هر روز...

آیا کسی هست از این عاشوراها درس بگیرد و به ندای حجت ابن الحسن علیه السلام لبیک بگوید؟؟

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

نرگسی مى‌شناسم❤️که عِطرش جهان شمول‌ ، درتاریک ترین و سردترین سرماى زمستان مى‌روید،همان یک گلى است که با آن بهار مى‌شود❗️تمام گل ها در برابر جمالش رنگ مى‌بازند، تمام گل‌ها مگر یک گل❗️یک شاخه گل پَرپَر،یک یاسِ کبود…🥀اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا بهم🤲