2777
2789
عنوان

رفتارم با پدرشوهر

251 بازدید | 29 پست

پدر شوهر من ۱۵ روز اومده بود خونه ما دائم خونه ما نبود هی هر روز میرفت میومد وقت و بی وقت زنگ میزد میومد .همسرم سر کار صبح میره بعد ازظهر میاد.  سابقه اعتیاد داره الانم متادون مصرف میکنه. هر بار اومده خونه من سر یه چیزی دعوا راه انداخته رفته  پشت سر من حرف زده . وقتی اومدن خواستگاری سر عقد نه کادو داد هیچی که مثلا  ندارم ولی اون زمان کار میکرد پول داشت ولی ارزش نذاشت. من این دفه بهش رو ندادم تو خونه سیگار میکشه بوی گندش کل خونه رو برداشته . فهمید من رو ندادم قهر کرد رفت الکی دعوا راه انداخت همه چیو بندازه گردن من . جا مکان نداره فهمیدم میخواد بیاد با ما زندگی کنه . حالا به نظرتون من کاره اشتباهی کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین کارو کردی جز مزاحمت و آزار نتیجه دیگه ای نداره

من با همسرم مشکل دارم همه تقصیر ها گردن اونه همه اینو میدونن بعد اون روز پیام داده . پدر خودت بیاد اینجوری رفتار میکنی انشالله از عروسش ببینه . منم اصلا جواب ندادم نگفتم پدر من سر بار نیس سالی یه بار نه خونه من  میره نه اگه عروس دار بشه میره خونه عروسش