2777
2789
عزیزم تهران ۴تا کارگر بودن میردن برای طبقه ۶

آره تهران معقوله این قیمتا کارگرم که گرفتین اونم طبقه 6 

ما کارگر نگرفتیم فقط ماشین کرایه کردیم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
منم خرداد اسباب کشی کردم ۱۰ میلیون دادم

مستاجری طبقه چند ناراحتی من ازاینه دخترمن یه خونه مسکن ملی خریده قرار بوده دوساله تحویل بدن الان ۵ساله تحویل ندادن قراره شهریور بدن اگه بدن دخترم ۸سال بود یه جا ساکن بود از شانس بد پسر صاحبخونه چون ازدواج کرده گفت خالی کنن ایناهم مجبوری یه جای آشنا برای این چند ماه گیر آورده واین اسباب کشی شد ۲بلر کار و۲بار هزینه به خاطر اون خدا نشناس ها که دیر تحویل دادن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماهم از سال ۱۴۰۰ ثبت نام کردیم هندز هیچی ب هیچی تازه قول ۲سال دیگه رو دادن بهمون

مبارکه عزیزم کجا چقدر تابه حال ریختین تاسقف چقدر باید واریز کنین اینا اصلا قرار دتد ننوشتن تا به حال ۱تومان گرفتن قرار بوده ۴۵۰بگیرن ۲ساله تحویل بدن 

مبارکه عزیزم کجا چقدر تابه حال ریختین تاسقف چقدر باید واریز کنین اینا اصلا قرار دتد ننوشتن تا به حال ...

قربونت عزیزم ما رباط کریم نوشتیم ۵۰۰دادیم تا الان هنوز قرارداد ننوشتن وام ندادن حالا اصلا معلوم نیس کی قرارداد بنویسن تازه سقف هاشو زدن میخان شرو کنن دیواراشو بچینن گفتن آخر ۴۰۶ تا ببینیم میدن یا فقط پول گرفتن ازمون خیر ندیده ها 

نه گلم شهرک شاهد شهریار کلی متقاضی تا به حال اعتصاب کردن خدا ازشون نگذره اصلا قرداد ننوشتن

ای خدا ماهم همون سمت هاییم کنار آبشناسان ۵۴۰۰واحد دارن یکجا میسازن پوستمونو کندن از بس پول گرفتن از دی تا الان ۲۲۰گرفتن خداشاهده

مبارکه عزیزم کجا چقدر تابه حال ریختین تاسقف چقدر باید واریز کنین اینا اصلا قرار دتد ننوشتن تا به حال ...

ب ما قول ۳۲۰واریز و دوساله تحویلی دادن ولی اینجوری ک بوش میاد تا ۱تومن نریزیم و ۵سال نشه خونه نمیدن

ای خدا ماهم همون سمت هاییم کنار آبشناسان ۵۴۰۰واحد دارن یکجا میسازن پوستمونو کندن از بس پول گرفتن از ...

طفلی دختر من طلا فروخت ۱۲۰۰ الان شده ۷تومان یه عده قسط هارو ندادن اونا بردکردن شد هفت تومان فروختن دادن اونا به کنار الان دختر من به خاطر چند ماه جابا جا شد ۱۶ کرایه بار داد خدا ازشون نگذره 

ب ما قول ۳۲۰واریز و دوساله تحویلی دادن ولی اینجوری ک بوش میاد تا ۱تومن نریزیم و ۵سال نشه خونه نمیدن

به اینا هم گفته بودن ۴۵۰ولی ۱تومان گرفتن اونم خونه لخت لخت شما چرا پرند نگرفتین الان خواهر شوهرم خرید ۱۸۰۰فاز ۴تکمیل تکمیل خودتون کجا هستین الان چقدر اجاره میدین تاکی قرار داد دارین دختر من شانسش امسال بعد از ۸سال صاحبخونه گفت برای پسرش میخواد خونه رو اگه همونجا بود حرص نمیخوردم تا خونه آماده بشه بعد میرفت الان اسباب هاشو جمع کرده یه جا خونه یکی از دوستاش که خالی بود مثل خونه بدوشا کلی پسرش کلاس داره باید ببره بیاره

طفلی دختر من طلا فروخت ۱۲۰۰ الان شده ۷تومان یه عده قسط هارو ندادن اونا بردکردن شد هفت تومان فروختن د ...

وای منم برای قسط اول طلا گرمی ۱فروختم بخدا هنوزم ک هنوزه میسوزم کاش قسط هاشو نمیدادیم ماهم ولی خب اون یک عده ک ندادن موقع انتخاب واحد هرچی خونه بدنقشه و کج کوله متراژ پایین و بدون پارکینگ رو میدن بهشون 

به اینا هم گفته بودن ۴۵۰ولی ۱تومان گرفتن اونم خونه لخت لخت شما چرا پرند نگرفتین الان خواهر شوهرم خری ...

آخه اون قد پول یکجا نداشتیم ک ما بعدشم اونایی ک تو پرند جدیدا ساختن رو کوهن باید از اول پرند یک ساعت با ماشین بری تا برسی بهشون اینجایی ک برای ما میسازن انگار تو خود رباط کریم جاش خیلی آیندش خوبه جز بهتریناست

وای منم برای قسط اول طلا گرمی ۱فروختم بخدا هنوزم ک هنوزه میسوزم کاش قسط هاشو نمیدادیم ماهم ولی خب او ...

والله دختر من از واریزی های خوشنام بود ولی اون واحدهای خوب رو که گل کار بوده میگن به جانبازا دادن البته فکر کنم پارتی بازی کردن یه واحدهایی هم که متراژ بالا بوده پول دخترم نرسیده واحد ۸۴متری گرفته