2777
2789
والله دختر من از واریزی های خوشنام بود ولی اون واحدهای خوب رو که گل کار بوده میگن به جانبازا دادن ال ...

اینجا جانباز اینا نداره فک کنم بازم نمیدونم البته ۵۴۰۰واحده بعدشم باید مول بیشتری بدی تا واحد بزرگتر بدن بهت مونده آدم اون موقع پولشو داشته باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجا ۹۸متری داره کمترم داره مونده پولمون ب چندمتری برسه خب اون خونه های قیمت مناسبش بالای کوهن دیگ ...

نه عزیزم‌ خواهرشوهرمن قیمت مناسب خریده فاز۴ به نظر من خوب خریده آماده تکمیل ۱۸۰۰ صد متری 

نه پنج هزار و چهارصد 😂

چقدر زیاد الان برای دخترم ۵۰۴ واحده ازچه سالی پول ریختین تا چه مرحله پیش رفته خودتون کجا ساکن هستین  هستین دختر من خیلی سهل انکاری کرد الان اونجا که میشینه جای عالی وقتی رفت اونجا مستاجری ۱۰۰ میتونست بخره نخرید گفت فکر نکنم زیاد گرون بشه ۸سال پیش یه دفعه گرون شد الان ۱۵۰ پول پیش داده بود ۱۲ اجاره میداد شما چقدر اجاره میدین 

چقدر زیاد الان برای دخترم ۵۰۴ واحده ازچه سالی پول ریختین تا چه مرحله پیش رفته خودتون کجا ساکن هستین ...

ما آذر ۱۴۰۰ثبت نام کردیم مهر۱۴۰۱ اولین قسط رو دادیم ۴۰تومن مهر ۱۴۰۲ دومین قسط رو دادیم ۶۰تومن اسفند ۱۴۰۲ سومین قسط ۴۰تومن اردیبهشت ۱۴۰۳ چهارمین قسط ۴۰تومن تیر ۱۴۰۳ پنجمین قسط ۵۰تومن مهر۱۴۰۳ ششمین قسط ۵۰تومن دی ۱۴۰۳ هفتمین قسط ۷۰تومن اسفند ۱۴۰۳ هشتمین قسط ۵۰تومن خرداد ۱۴۰۴ نهمین قسط ۱۰۰تومن نهایتا ۵۰۰دادیم تا الان خودمونم ۱۱ساله ازدواج کردیم مستاجریم در حال حاضر میدون معلم تهرانیم ۱۲۰پیش دادیم ماهی ۹ اجاره میدیم کاش دخترتون میخرید ما نداشتیم راستش اگه داشتیم میخریدیم زودتر

نه پنج هزار و چهارصد 😂

چقدر زیاد الان برای دخترم ۵۰۴ واحده ازچه سالی پول ریختین تا چه مرحله پیش رفته خودتون کجا ساکن هستین  هستین دختر من خیلی سهل انکاری کرد الان اونجا که میشینه جای عالی وقتی رفت اونجا مستاجری ۱۰۰ میتونست بخره نخرید گفت فکر نکنم زیاد گرون بشه ۸سال پیش یه دفعه گرون شد الان ۱۵۰ پول پیش داده بود ۱۲ اجاره میداد شما چقدر اجاره میدین