2777
2789
عنوان

یکی مزاحمم میشه چکار کنم

142 بازدید | 15 پست

۴سال قبل با یه پسری در حد چنماه حرف زدیم اونم لانگ دیستنس بود یعنی خیلی فاصله داشتیم باهم

فقط هم در حد چت..

یعنی اصلا تماس صوتی نداشتیم باهم

تماس تصویری هم همینطور..

ولی خب چهره. همو تو عکس دیده بودیم

خلاصه من از اخلاقاش خوشم نیومد یعنی خسیس بود و اخلاقشم خوب نبود کات کردم

الان بازم هرزگاهی زنگ میزنه یعنی اخرین بار پارسال یا ۱سالو نیم پیش پیام داد از یه اپ گف فلانی هستی ؟

گفتم نه بلاکشم نکردم که شک نکنه دیگ چیزی نگفت..

امروز دوباره با یه خطی ک این خط برام اشنا نبود یعنی زمانی ک باهاش حرف میزدم این خطو نداشت 

زنگ زد من خواب بودم جواب ندادم دوباره زنگ زد من ندیده بودم اصلا نمیدونستم اینه تا خودم زنگ زدم صداشو شنیدم قط کردم دوباره چنبار بعدش زنگ زد جواب ندادم

پیام دادم یجوری ک انگار نمیشناسمش گفتم چند بار زندگی شمارتو میدم پیگیری کننو اینا جواب نداد الان داره با یه خط دیگ زنگ میزنه 

هر دو خطو بلاک کردم

چکار کنم بکشه بیرون ازم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بهش پیام بده بگو این خط واگذار شده و تمام

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

الانم سه ساله با یکی دیگم ک نزدیک همیم دوسش دارم خانواده ها هم در جریان هستنمیترسم مشکل بشه

پس باید خطتو عوض کنی

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

هیچی یمدت زنگ میزنه جواب ندی خودش خسته میشه

اخه اینهمه سال گذشته

اصلا تعجب میکنم و حالم بهم میخوره

ک زنگ میزنه

الان دوباره یه خط دیگه داره زنگ میزنه

یعنی صبح تا حالا این سومین خطه

مدرک ندارم فقط زنگ میزنهیعنی نمیخوام باهاش صحبت کنم ببینم چی میگه فقط از رو زنگ زدن خالی میتونم شکای ...

بله سوابق قبلی تماس ها رو درمیان ، شماره جدیدش رو هم بلاک کنید

چسب زخما بعد از خوب شدن زخم دور انداخته میشن...‌‌(درباره ی چسب زخم حرف نمی زنم)