2777
2789

و دو هفتس حدودا حرز امام جواد انداختم بازوی دست راستم، 

و از چند شب پیش حدودا خواب هام شروع ‌شد، 

دیشب هم خواب دیدم یه مار خیلی بزرگ آبی رنگ دنبالمه و بازوبند حرزم پاره شده،

پریشب هم خواب اجنه دیدم، چیکار کنم بنظرتون

چرا تعبیرش چیه 

د

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرز رو از کجا خریدی من از ایتا خریدیم و حرز ابی دجانه تم خریدم که شبش خواب دیدم یه چیز یپسخهد نزدیکم شه ولی نمیتونه بهش گفتم گفت اثر حرزه بنظرم یه پیام بده بهشون بگو اینا رو دیدی شاید حرز درست ننوشتند

خیلی از حرزهایی که می‌خرید. طلسم رو قاطیش میکنن و به اسم حرز میفروشن

حرز رو اسم خودت و مادرت رو بتراش از روش و بنداز توی آب روان

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
خیلی از حرزهایی که می‌خرید. طلسم رو قاطیش میکنن و به اسم حرز میفروشنحرز رو اسم خودت و مادرت رو بتراش ...

ببخشید یعنی چی!؟ 

منم گرفتم ولی راضی نیستم اصلا 

نمیخامش 

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

ببخشید یعنی چی!؟ منم گرفتم ولی راضی نیستم اصلا نمیخامش

یعنی به جای حرز طلسم بهتون میدن، با اطمینان میگم بهتون اینو

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...