2777
2789

بچه خارجیا تو این فرصت پارتی میگیرن اونوقت من تو این فرصتا فقط جیغ میزدم صدام اکو بشه 😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوادم ک میرفتن سفر

اوله عشق و حال من بود

انقد ک 

کار و برنامه داشتم برای خودم

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
فقط خارجیا؟؟؟!!!😜😜

سلام عزیزم 😍😍آره خدایی فیلماشونو دیدی 🤕😂😜

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
شانس ندارم ،لو میرم برگردن بیان از بازداشتگاه درم بیارن😌

😅😅😅

سلام عزیزم 😍😍آره خدایی فیلماشونو دیدی 🤕😂😜

سلام خانومی ..😘.خوبی شما؟؟

بچه ایرانیا هم از این پیشرفت عقب نموندن خداروشکر😂😂

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥

همین هفته پیش یک هفته تنها بودم ، اومدن باز رفتن ، راستش سفر برای امتحانای خواهرمه  ،هم مسابقه میده هم مسافرت میشه ، چون پول نداریم هیچ وقت نمیتونم همراهشون برم اگه برم هزینه ها خیلی بالا میره، دلم گرفته

سلام خانومی ..😘.خوبی شما؟؟ بچه ایرانیا هم از این پیشرفت عقب نموندن خداروشکر😂😂

واقعا الان که هیولا ان😂😅😆

خوبه که

من دلم میخاد تنها باشم بیشتره وقتا.  بعد میبینم خیلی تنهام زنگ میزنم ابجیم میاد پیشم. بعد دوباره دوس دارم تنهاباشم بهش میگم برو خونتون دیگه. الان شوهرت میاد😂😂😂😂😐😐😐😐

فککنم منزوی شدم😁😁😂😂😂😂😂

هر چه دلم خواست ، ن آن میشود،💚💚💚 هر چه خدا خواست همان میشود💜💜💜💙