2777
2789

😭😭😭😭😭😭خیلی دردش وحشتناکه دو ماه پریود نشدم بخاطر استرس جنگ ماه قبل باید تایم ۲۲ پریود میشدم نشدم

الان زیر دلم سنگین شده به طور برآمده 

هی خدا خدا میگردم زودتر پریود بشم و میدونستم الان بیشتر از هر وقت دیگه ای درد داره ولی نههه به این حد دارم میمیرم 😭😭😭یه ژلوفن خوردم تا حداقل دردش کم بشه راه دیگه ای برا تسکین درد دارید ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انواع زیره و تخم شوید دم کن بخور 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
ندارم کیسه آبگرمپریود شدم ولی قراره دهنم سرویس شه هنوز اولاشه

یک جوراب ساق بلند  بردار توش یکم برنج بریز بذار تو مایکروفر گرم بشه بذار رو دلت 

ب جای کیسه ابگرم

فعلا امضا ندارم
ندارم کیسه آبگرمپریود شدم ولی قراره دهنم سرویس شه هنوز اولاشه

شکم و پهلوهات با چادر پارچه چیزی ببند، نبات با آب جوش  بخور

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...