2777
2789

اول از همه دوست ندارم درباره بیماریم چیزی بگم ولی خب بدون درمانه

خیلیا بودن که معجزه وارانه شفا یافتن 

اما من انقدر گناهکارم حس گناه دارم که فکر نکنم خدا بهم اهمیت بده

اما کاش حداقل یک در به روم باز میشر

ولی خب من تو سن کم این بیماری گرفتم حتی وقت نکردم کار خاصی بکنم که بگم فلان گناه کردم 

همیشه مریض بودم

یک چیزی بگید

یک صلوات برای سلامتیم ؟ ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نا امیدی بدترین گناهه

نا امید نباش از لطف کسی ک همه توجهش ب بنده هاشه

من ی زنم ب ظاهر آروم و شاد اما از داخل توم‌چهارشنبه سوریه میخندم باهات ولی ی این خنده ی ماسکه ک گریه هامو نبینی درکل باهام حرف بزنی میخندونمت بخندونیم❤ اقا درخواست نده لطفا حالم بد میشه دوباره🙏

من ادم مذهبی نیستم اتفاقا همیشه وقتی خودمو مقابل خدا تصور کردم ادمی بودم که شرمنده اس اما همییییشه وقتایی که فکرشم نمیکردم اتفاقاتی برام افتاده که بهترین بوده ، خدا مهربونه مطمین باش

باید بپذیری دنیا طبق عدالت و دودوتاچارتا پیش نمیره آدم بد ممکنه بهترین شرایط زندگی رو داشته باشه و آدم خوب مدام تو سختی باشه 

پلک میبندم میون گریه های بی ارادم/ دستتو دورم نگه دار من یه شمع رو به بادم/من مثل زیبایی تو از سر دنیا زیادم/ هم خودم مردم عزیزم هم عزیز از دست دادم🖤💔🥀کاربر آقا درخواست بده میدمش دست نی نی یار اینجا رو دیگه رها کنید بذارید نفس بکشیم 

من ادم مذهبی نیستم اتفاقا همیشه وقتی خودمو مقابل خدا تصور کردم ادمی بودم که شرمنده اس اما همییییشه و ...

اخه من فکر نمیکنم اتفاق خاصی بیفته 

این روند ادامه داره و فقط زجر

عززییززم خدا انقدر بخشنده ومهربان که حتی نمیتونی فکر کنی بهش فقط گناه هات رو ترک کن میبخشدت همین که ...

میگم که

کار خاصی نکردم

اصلا تواناییش نداشتم

دیگه واقعا کم اوردم...