2777
2789
عنوان

بیایین هرچی از اماما میدونین بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 620 بازدید | 82 پست
نه ندیدم تاحالا😂😂

فهمیدم

چون این موضوع ب زیبایی تو مختار ب تصویر کشیده شده

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امام رضا امام خیلی مهربونیه وقتی وارد حرمش میشی این رحمت و مهربونی از درو دیوار حرمش میباره

حضرت ابوالفضل مرد جنگ و میدون بودن وقتی وارد حرمش میشی ابن و متوجه میشی و واقعا هم پدر فضل ها ست بسکه زود حاجت میدن

و امام حسین بی لنگه هست ی دونه 

حرمش  بهشت مطلق وقتی زیر گنبدش دعا میکنی قشنگ میفهمی دعا از سرانگشتت کنده میشه و مستقیم به اسمون میره

این توی فیلم مختارنامه هست

واقعا مگه مختار ۵ سال بعد عاشورا قیام نکرده

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
امام رضا امام خیلی مهربونیه وقتی وارد حرمش میشی این رحمت و مهربونی از درو دیوار حرمش میبارهحضرت ابوا ...

من وقتی اسم حضرت ابوالفضل میاد موهای تنم سیخ میشه دلم میلرزه مامانمم میگه وقتی وارد حرمش شدم یجوری شدم میگه هم خوشحال بودم هم حس ترس داشتم میگه دست و پام میلرزید

اقایون درخواست ندین لطفا،اگه با نظرم مخالفی ریپ نزن حوصله ی بحث ندارم و اینکه وقتی جواب نمیدم یعنی نظرت برام مهم نیس فکر نکنی حق باتوعه
امام رضا امام خیلی مهربونیه وقتی وارد حرمش میشی این رحمت و مهربونی از درو دیوار حرمش میبارهحضرت ابوا ...

کاش بتونم برم کربلا این حساروگفتی تجربه کنم🥹

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

بلهجوه خاصی داره

من فکر میکردم فقط ما اینجوری ام من خودم ته دلم ازشون میترسم فقط نسبت به حضرت ابوالفضل اینشکلی ام

کاش بتونم برم کربلا این حساروگفتی تجربه کنم🥹

منم خیلی دوس دارم برم انشالله که میریم🥺

واقعا مگه مختار ۵ سال بعد عاشورا قیام نکرده

نمیدونم

بارها مختارودیدم چون هی میره عاشوراو میاد زمان حالـیکم پیچیده اش کرده

مختارزندان بود 

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂                                    

منم خیلی دوس دارم برم انشالله که میریم🥺

انشالله🥺