2777
2789
عنوان

چشم هیزی

238 بازدید | 8 پست

سلام خانما شما ها هم تو فامیل آدم هیز دارین منو همسرم ازدواج مجدد کردیم شوهر خواهر شوهرم تهران زندگی میکنن اصلا هم اهل حجاب نیستن محرمی آمدم اینجا البته تو همون ۱۲ روز هم ویلا داشتن اینجا بودن چند شب هم مهمون ما بودن بی‌شعور هروقت باهام صحبت میکنه نگاش اذیتم میکنه قشنگ معلومه به بدنم نگاه میکنه نمیتونم به شوهرم بگم خسته شدم از رفتاراش  به شوهرمم بگم دعوا میشه کاسه کوسه ها سر من خراب میشه خانوادش همینطوری هم با من سر ازدواجمون  خوب نیستن

جلوش مانتو و روسری بپوش

بهش اخم کن میفهمه 

باهاش سرسنگین باش و اصلا صحبت نکن 

خودت رو سرگرم کار دیگه ای کن 

فقط 45 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام دعا کنی که رشته و دانشگاه مورد علاقه ام قبول شم 🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخدا پوشیده هستم همش

عزیزم  مواظب  خودت  و زندگیت   باش   به خدا   خیلیها  هستن  که  حتی  از   رو   دوستی   میخوان  بهتدضربه بزنن  خیلیها  چشم  دبدن  موفقیت  شما رو   ندارن     متاسفانه مناسفانه   خیلیها  فکر میکنن چون  یک خانم  ازدواج  دوم  میکنه    دیگه   خیلی  از حریمهارو   رعایت  نمیکنه    البته غلط فکر میکنن     خانمهایی که  تجربه  زندگی   مجددو  دارن   خیلی  عاقلانه  تر   و خیلی  عاشقانه  تر   پای  زندگی  و همسرشون  هستن  ولی   بعضیها دور از جون   آقایون  محترم   خودشونو  به  نفهمی  میرنن   و میخوان   خودشونو  به  ادم  نزدیک  کنن  عزیزم  این  تجربه  شما رو  منم دارم     نگاه سنگین  و ناپاک   که  گاهی  حتلمو خراب  میکنه     منم مجبورم   سکوت  کنم  و دم نزنم    میفهممت  عزبزم