2777
2789
عنوان

درباره رفتار های همسرم راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۴ ساله اینجوریه همیشه هم تذکر میدم فایده نداشته این دفه نمیخوام بگذرم

منم یه خورده رفتار بد داشت الیته در حد شما ولی هر بار قبل رفتن میگفتم که یادت باشه اینکار بکن اینکارو نکن 

یوقتایی بخاطر همین تذکرا میگفت من نمیام دیگه خونه مامانت منم میگفتم مهم نیست مهم تینه هر موقع اومدی اینارو رعایت کنی

الان خودش بیشتر از من احترام مامان بابامو داره

ولی همچنان مدام گله منو پیش مادرم میکنه که برام مهم نیست چون مادر خودم پرروش کرده لوس شده همش طرف شوهرمه ولی یوقتایی میگم بس کن الان کمتر کرده

السلام علی الحسین و  علی علی بن الحسین  و  علی اولاد الحسین  و  علی اصحاب الحسین (علیه السلام)
منم یه خورده رفتار بد داشت الیته در حد شما ولی هر بار قبل رفتن میگفتم که یادت باشه اینکار بکن اینکار ...

منم خیلی بهش تذکر دادم حتی رفت و امد و کم کردم ولی تا یه روز میریم اونجا این اداهاش شروع میشه میخوام این دفه راحت نگذرم بهش میگم اگه میخوای با من زندگی کنی باید بریم پیش مشاور وگرنه فکر دیگه ای کنیم 

خجالت می کشم

نرو راستش من به جای تو دچار شرم نیابتی شدم ،الان بچه ی کوچیک هم بلده سلام بده وادا در نیاره ،نگین مادرش تربیت نکرده ،یعنی ادای مادر و پدر خودش رو هم در میاره و سلام نمیکنه این داره به شما توهین میکنه

نرو راستش من به جای تو دچار شرم نیابتی شدم ،الان بچه ی کوچیک هم بلده سلام بده وادا در نیاره ،نگین ما ...

۱۰ ساله پدر و مادر نداره. نگو این حرفارو اومدم اینجا اروم شم نه نمک رو زخمم همه اینارو میدونم . این  دفه واقعا نمیتونم بگذرم 

۱۰ ساله پدر و مادر نداره. نگو این حرفارو اومدم اینجا اروم شم نه نمک رو زخمم همه اینارو میدونم . این ...

هیچ جا نرو ونبرش اگر چیزی گفت بگو شعور نداری نمی‌خوام بیام باهات بزار بفهمه

چقدر بیشخصیت 

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

چقدر سخت چقدر ادم جلوی خانوادش شرمنده میشه و سرش خم میشه من دقیقا درکت میکنم با این تفاوت ک شوهر من خودش هرشوخی میخاست میکرد با همه و کسی اگ ناراحت میشد شوهرم بهش برمیخورد از طرفی اگر کسی کوچکترین حرفی به خودش میزد حتی در قالب شوخی این قیافع میگرفت همیشه برای اینکه بریم خونه مامانم استرس داشتم و هیچ وقت ب دل خوش باهاش نرفتم 

حیوان مورد علاقم: اکسم