سایت پر دختر نوجوان لطفا نکنید روچه حسابی عادی سازی میکنید رابطه دختر پسر چرااا اکانت فیک میزنی توسایت توهین میکنی و میگی ک روابط،دختر پسر درس سایت پر دختر نوجوان کنکوری
اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین
من متا هل هستم ولی به نظر م جوون ها باید با هم اشنا شن تجربه کسب کنن که فر دا تو زند گی مشترک ا ولین بار جنس مخالف نبینن بخوره تو ذ وق شون ا خلاق و ر فتار ش
نصف اینایی که میگن واویلا. چه کار زشتی....خودشون اگه دیر ازدواج کرده بودن نصف شهر رو آباد میکردن.
من میگم واااااویلااااااا
اما قسم میخورم اگه دیر ازدواج کرده بودمم،هرررررگز گناه نمیکردم.چون هم به خدا ایمان دارم،هم به قیامت.
اینجا همه مردها رو یه گوله پشم بی خاصیت میدونن که نباید بهشون بها داد بشرطی که در کسوت همسری باشه.اما اگه همون مرد در کسوت رل باشه،از تمام مقدسات هم مقدستر و گرامی تر میشه تا جاییکه از جیب پدر میزنن تا کادوی چند میلیونی بخرن براش یا تمام خودشونو بهش عرضه کنن.
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون دادهایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون دادهایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷
به همون اندازه که اینجا جای حرفای دوست پسر و دختری نیست جای کنکوریا و کم سن و سالها هم نیست چی شد که سایتی که مخصوص بارداری و زایمان بوجود اومد طی چندسال رسید به اینجا