2777
2789
عنوان

خواهش میکنم رابطه توسایت عادی نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 40 پست
از نظر من همه چیز باید در چارچوب باشهنه در حد و سطحیم که کسیو قضاوت کنم نه چیزی.ولی به هر حال از نظر ...

اینا تجربه های شما بوده نه چیزی که واقعا برای همه صدق کنه

9teen ── .✦ 

😐😐

خیلی تاثیر گذار بود

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نصف اینایی که میگن واویلا. چه کار زشتی....خودشون اگه دیر ازدواج کرده بودن نصف شهر رو آباد میکردن.

من میگم واااااویلااااااا

اما قسم میخورم اگه دیر ازدواج کرده بودمم،هرررررگز گناه نمی‌کردم.چون هم به خدا ایمان دارم،هم به قیامت.

اینجا همه مردها رو یه گوله پشم بی خاصیت می‌دونن که نباید بهشون بها داد بشرطی که در کسوت همسری باشه.اما اگه همون مرد در کسوت رل باشه،از تمام مقدسات هم مقدس‌تر و گرامی تر میشه تا جاییکه از جیب پدر میزنن تا کادوی چند میلیونی بخرن براش یا تمام خودشونو بهش عرضه کنن.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷

من متا هل هستم ولی به نظر م جو‌ون ها باید با هم اشنا شن تجربه کسب کنن که فر دا تو زند گی مشترک ا ولی ...

اشنا شدن که بله قطعا👍🏻

ولی اینکه بی هدف باشه و بجای اشنا شدن کار ها و حرفای بی ارزش باشه،واقعا زشته

خب قدیم نیست که طرف ۱۳سالش بود تو کوچه بازی میکرد میگفتن برات زن گرفتبم😂😁

قطعا باید اخلاقا و معیارای همو هر دو طرف بدونن

اشنا شدن که بله قطعا👍🏻ولی اینکه بی هدف باشه و بجای اشنا شدن کار ها و حرفای بی ارزش باشه،واقعا زشته ...

بله د وران چشم و گوش بسته بو‌دن تمام شده 

ا دم ها باید جوری بگردن که و قتی خو استن ا‌زدواج کنن ادم‌شناس شده باشن 

ا لبته وجود ۱ مشا ور یا ر وان شناس خو ب هم در کنارش مهمه 

به همون اندازه که اینجا جای حرفای دوست پسر و دختری نیست جای کنکوریا و کم سن و سالها هم نیست چی شد که سایتی که مخصوص بارداری و زایمان بوجود اومد طی چندسال رسید به اینجا 

نوجوونای امروز انقدرام درگیر احساسات نیستن

نوجون وقتی به بلوغ میرسه احساساتش بیشتر میشه هورمون هاش بهم میریزه  عصبی تر میشه

این موضوع ثابت شدس 

نوجون باید به فکر ایندش باشه درس بخونه وقتی عقلش بلوغش کامل شد 18 سالگی رد کرد اون موقع خودش تصمیم گیرنده زندگیشه 

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛