2777
2789
عنوان

به شهر یااستان توهین نکنید

237 بازدید | 27 پست

خوب شعورت نمیرسه تاپیکت باید بترکه اینقدر شعورت صفر ک جنوب توهین میکنی تهران توهین میکنی خجالت نمیکشی  نکش دهنت مثل ... باز نکن از خودت تربیت نداشتت بگو 

هر شهر استانن مال ایران ن مال جد اباد بی فرهنگتون

از شرق تا غرب از جنوب تا شمال مال ایران

تفرقه ننداز بین هموطنت استانا شعور ک صفر دهنت ببند حداقل نمیگن لالی 

نی نی یار میزاری همیچن ادمایی با همچین طرز تفکر کوتاهی چطور توسایت باشن اخه

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای بابا ...چرا تموم نمیکنین....خوشتون میاد هی کش بدین.....از عرض ادبتون ممنونم .....ولی ای کاش تاپیک نمیزدین....الان یه عده میان دوباره شروع میشه

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️
چیشده

بلند شده تهران جنوب به فهش کشیدن واقعا کوته فکر ک چرا مسافر دست تنگ میاد شمال

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

کلا نی نی سایت جای عجیبیه

تو اون تاپیکم گفته زیر پسرا خوابیدن که اشکالی نداره یه عده ام ازش حمایت کردن

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

تاپیک نزن درموردش من یه بار بهم توهین کردن تاپیک زدم تعلیق شدم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

وا نمی‌دونستم شمال برا پولداراس

اگه جواب بی ادبی و چرت و پرت رو ندادم یعنی اصلا نخوندم تو اعلان ها پاک کردم جواب ابلهان خاموشیست

عید امسال جنوب شلوغ‌ترین جای کشور بود یه بار ندیدم توهینی بکنن به مسافرا

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
بدون اینکه توهینی بشه بگم تقریبا ۹۰ درصد چیزهایی که در مورد حالا یه قومی، شهری چیزی بقیه مردم میگن د ...

منم خیلییی چیزها از شمالی ها دیدم.حیف که دلم نمیخواد دهنم باز کنم بریزم بیرون😂😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
وا نمی‌دونستم شمال برا پولداراس

نفهم نفهم یه ایران ب فهش کشیده