2777
2789

اول شستشو بعد تونر بعد سرم ابرسان بعد مرطوب کنننده بعدشم ضدافتاب

اما صورتم انگار ک پوسته ریزی میکنه تا دست میکشم رو صورتم یا اینه نگا میکنم همه اون محصولا لایه لایه میشن میفتن🥲

محصولاتت حتما لایه بردارن اکثر محصولاتی ک لایه بردارن اینطور میشن از محصولاتی ک لایه بردار توش نیس بزن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی مواد با هم واکنش میدن و روی صورت پیل میشن.

امتحان کن ببین کدوم دو تا این حالت رو دارن عوضشون کن.

مثلا فلان مارک ضد آفتاب با بهمان مارک مرطوب کننده با هم سازگار نیستن.

عه یعنی جذب نمیشه شاید مناسب پوستت نیس

نه جذب شدنو سریع میشه اما انگار مرطوب کننده همه رو میچسبونه بهم از پوستم جداشون میکنه🥲کلی ام پول روتین پوستی دادم

محصولاتت حتما لایه بردارن اکثر محصولاتی ک لایه بردارن اینطور میشن از محصولاتی ک لایه بردار توش نیس ب ...

نه نیستن یسوال گلم مثلا سرم ابرسانو زدی بلافاصله بعدش مرطوب کننده میزنی یا چقدر تایم میدی؟من همه این کارارو پشت سر هم میکنم

بعضی مواد با هم واکنش میدن و روی صورت پیل میشن.امتحان کن ببین کدوم دو تا این حالت رو دارن عوضشون کن. ...

فک کنم کلا مرطوب کنننده رو ک میزنم بعدش هر ضدافتابی بزنم پیل میکنه و اینک بعد زدن سرم من بلافاصله مرطوب کننده میزنم بعد مرطوب کننده هم بلافاصله ضدافتاب

نه نیستن یسوال گلم مثلا سرم ابرسانو زدی بلافاصله بعدش مرطوب کننده میزنی یا چقدر تایم میدی؟من همه این ...

من میزارم خوب جذب بشه بعد میزنم مثلا تونر زدم بعد سرم با وسیله ماساژ صورت ماساژ میدم یکم بعد مابقی به همین نرتیب میزنم

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
ارههه اصلا زمان نمیدم پشت سرهم میمالم به صورتم زمان درستشو میگین بهم؟

صورتتو که شستی وقتی مرطوبه تونر بزن ۱۰ دقیقه صبر کن آبرسان ۱۰ دقیقه صبر کن مرطوب کننده ۱۵ دقیقه صبر کن ضد آفتاب

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

فک کنم کلا مرطوب کنننده رو ک میزنم بعدش هر ضدافتابی بزنم پیل میکنه و اینک بعد زدن سرم من بلافاصله مر ...

۵ دقیقه حداقل فاصله بده بین هر محصول که نسبتا جذب بشن.

اگر باز هم پیل شد مرطوب کننده رو تغییر بده ببین فرقی میکنه

صورتتو که شستی وقتی مرطوبه تونر بزن ۱۰ دقیقه صبر کن آبرسان ۱۰ دقیقه صبر کن مرطوب کننده ۱۵ دقیقه صبر ...

وایییی من اصلا صبر نمیکنم🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲پاشم بشورم دوباره از اول انجام بدم؟

۵ دقیقه حداقل فاصله بده بین هر محصول که نسبتا جذب بشن.اگر باز هم پیل شد مرطوب کننده رو تغییر بده ببی ...

اصلا زمان نمیدم ممنونم ازتون اخه یکی گفته بود سرم ابرسانو رو پوست نم دار بزن منم بلافاصله بعد تونر استفاده میکردم 

وایییی من اصلا صبر نمیکنم🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲پاشم بشورم دوباره از اول انجام بدم؟

نه امروز که گذشته فردا رعایت کن اگه باز هم پیل شد بدون که توش ترکیبات لایه بردار داره 

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️