2777
2789
عنوان

خانومایی که بچه ندارین و جداشدین

134 بازدید | 15 پست

من مهریه  نگرفتم لیسانس دارم بعد چندسال زندگی خیلی تلاش کردم دیگه فایده نداشت خانواده به شدت سمی هم دارم کسی هست شرایط منو داشته باشه تونسته باشه از شرایط گذر کنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتون حق میدم جدایی واقعا سخته 

ولی خب جدایی به معنای تموم شدن حق زندگی نی خانم 

جدایی میتونه یه شروع تازه باشه برا یه زندگی جدید دور از اون تنش های فکری و روانی زندگی مشترک قبل 

منم مثل تو..نه میتونم به کسی اعتماد کنم..نه میتونم تا اخر عمر کنار حانواده باشم..فقط دوس دارم یه خون ...

خیلی سخته مخصوصا الان که مردای متاهل کثافت زیاد

شدن اولش دروغ میگن مجردن واقعا دیگه نمیشه به

کسی اعتماد کرد

ولی من به ازدواج مجدد فکر نمیکنم ‌کلا دور ازدواج رو خط کشیدم میدونم خونه پدرم اذیت میشم راحت نیستم حالا من یه بچه دارم بیشتر برام سخته حس سربار بودن دارم دنبال کار میگردم خونه دارم دست مستاجره باید تا اسفند ماه صبر کنم قرارداد تموم بشه مجبورم. وگرنه اگه خالی بود اصلا نمیومدم خونه بابام. یه موقع هایی حرفی بینمون  میشه ناراحت میشیم کدورت پیش میاد من زمانی که مجردم هم بودم تو خونه بابام راحت نبود معذب بودم الان با یه بچه که خیلی معذبم. البته اینا چیزی نمیگنا من زیادی حساسم . خودشون پیشنهاد دادن من بیام خونشون. بهشون گفتم راحت نیستم. بچمم راحت نیست بچه مدرسه ایه الان بلاتکلیف مدرسه شم. اخه ما یه شهر دیگه بودیم من الان اومدم شهر مامانم. از مهمونای که میان خونه شون خوشم نمیاد همش فضولن. بچمم ناراحته از اینکه اینجاییم راحت نیستیم خدا کنه زودتر کار پیدا کنم 

نه مشکلم همینه شغل ندارم

پس برو دنبالش . اگ دیدی می خوان سنگ بندازن ک نری سر کار یا برا آینده ت کاری نکنی تهدیدشون کن بگو آبروریزی می کنم یا بزارین سرم گرم کار باشه یا فرار می کنم البته خودت بهتر خانواده تو می شناسی دس بزار رو نقطه ضعفشون فقط باید چشماتو رو ترسی ک ازشون داری ببندی و محکم باشی و محکم حرف بزنی ک فکر کنن اگه بحرفت نکنن واقعا تهدید هاتو عملی می کنی . 

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....