2777
2789
عنوان

حال خراب

61 بازدید | 5 پست

من یه مدته ,که بچه ام بدنیا اومده ,و اومدم خونه پدرم ,ولی شوهرم بخاطر اینکه من خوخه پدرمم فقط ظهر ها میاد یه سر به بچه میزنه و میره ولی شب میره خونه میخوابه ,من همینجوری بدون اطلاع اون رفتم خونه خودم لباس بردارم ,ولی دیدم که لباس زیرش تو لباسشویی بود و کثیف بود و من دیدمش خیلی ناراحت شدم ,و داشتم دیوونه میشدم ,در صورتی که وقتی من خونه بودم ,خیلی ادم بی احساس و سردی بود نمیدونم چه واکنشی نشون بدم به این کارش ,اعتمادم کلا شکسته شد ,و نمیدونم چرا ,اینطور بوده ,و اینکه ایا برنامه های  انلاین رو داشته

کاری به شوهرت ندارم

ولی تو چرا زندگیت و ول کردی رفتی

زایمان دلیل نمیشه بری بمونی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

لباس زیرش کثیف بوده عرق کرده یا مسخواسته بره حمام اینو درآورده اندازه تو لباسشویی.

به فرض هم که همونیه که تو میگی، خب یه مدته خونه بابات بودی رابطه نداشتید مردا وقتی چند وقت رابطه نداشته باشن تو خواب بی‌اراده منی ازشون خارج میشه. .

الان تازه زایمان کردی حالت خوب نیست الکی حساس شدی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاری به شوهرت ندارمولی تو چرا زندگیت و ول کردی رفتیزایمان دلیل نمیشه بری بمونی

بچم مشکل داشت کلاب فوت داشت , سزارین کردم ,و بدترین حال رو داشتم ,مادرم یکم بهم رسیدگی میکنه ,