2777
2789
عنوان

با یک تا یکونیم میلیارد کجا میشه آقایون هم نظربدن

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 36 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ادم خونه هم میگیره دست مستاجر میده اذیت میکنن

من یکماه پیش مستاجر رو گفتم بلند بشه

دهن منو صاف کرد و کلا بلندش کردم الان خالیه

تا الان ۸۰ تومان خرجش کردم .حالا میخوام دور پذیرایی رو کاشی کنم بعد کلا خونه رو رنگ کنم

همیشه داخل سبدت طلا داشته باش من خودم حتی دلار کاغذی نگه داشتم

طلا دارم ، من بیشتر بدون اجرت میگیرم ،  چند وقت پیش یه مقدارشو برای خرید خونه فروختم . الآنم میبینم وضعیت ملک راکده اون پولو اگه طلا می‌خریدم ، چند برابر شده بود

طلا دارم ، من بیشتر بدون اجرت میگیرم ، چند وقت پیش یه مقدارشو برای خرید خونه فروختم . الآنم میبینم ...

عجب کار اشتباهی کردی

صندوق های طلا داخل بورس عالی ان

اگر سکه با حباب کم بخری عالیه

طلا دارم ، من بیشتر بدون اجرت میگیرم ، چند وقت پیش یه مقدارشو برای خرید خونه فروختم . الآنم میبینم ...

من خودم یه خونه دارم

دیگه نمیرم یه خونه دیگه بخرم

طلا واقعا از هر نظر عالیه

اگر ماشین نداری برای مصرف خوبه چند وقته دیگه بخری

الان ادم خونه هم میگیره دست مستاجر میده اذیت میکننمن یکماه پیش مستاجر رو گفتم بلند بشهدهن منو صاف کر ...

تو‌تاپیکاهام هست ، مستاجر من آخرا منو تهدید می‌کرد، ببخشیدا گند زده بود به خونه ام شیرآلات و باز کرده بود ،برده بود . معلوم نبود چه بلالی به سر برق خونه آورده که میگه اتصال میکرد