2777
2789
عنوان

الهی بمیرم برای بچم حالم خیلی بده

770 بازدید | 37 پست

سلام قضیه اینطوریه که من میدونستم خواهرمینامیخان برن چندروزی مهمونی دیروز خواهرم گفت بیاین بریم شب یه دوری بزنیم منم گفتم مگه نمیخاین برین مهمونی گفت فردا میریم مشخصم نیس کی بریم شمابیاین خلاصه میرفتیم باخواهرمینا بیرون بعد کلا چه اونا بیان خونمون چه ما بریم خونشون چون فاصله خونمون زیاده شب خونه همدیگه میمونیم خلاصه ما شب دیروقت اومدیم خونه خواهرم خوابیدیم شوهرخواهرم که ۱۲ظهر به زور بیدارش میکنن چه برسه که شبم ۴ اینطوری خوابیده

خلاصه  از ۹صبح اینطورا بالاسر بچش بود پاشین لباس بپوشید بعد خودشم لباس پوشیده حاضرنشسته بود شوهرم با ناراحتی منو بیدار کرد که اینا دارن حاضرمیشن پاشو بریم من اصلا همینطوری موندم سریع لباس پوشیدم که بریم

خلاصه آقایون باهم رفتن توپارکینگ تو آسانسور جانبود بچه منم ۳سالشه پشت سره خواهرزادم و باباش گریه کرد گفتم خب بچه رم ببرید ماام الان میایم تاخواهرم بیاد با آسانسور بریم پایین یه چنددقه طول کشید

من رفتم پایین دیدم بچم بغل باباش داره گریه میکنه دامادمونم ماشینشو از پارکینگ برده بیرون و خواهرزادم تومانی نشسته گفتم خب بچه رو میزاشتی توماشین پیش خواهرزادم تامابیایم اینم گریه نمیکرد دیدم شوهرم داره از اعصبانیت منفجرمیشه سوارماشین شدیم برگشت با داد و بیداد گفت رفتم بیرون وسیله هارو بزارم توماشین گفتم بچه نیومد موند توپارکینگ پیش خواهرزادتو و دامادتون منم گفتم الان وسیله هارو بزارم سریع برمیگردم دیدم صدای گریه بچه میاد سریع برگشتم دیدم این بچه خودشو کرده تو ماشین بچه مارو وسط پارکینگ رها کرده ماشینشم آورده بیرون اگه بچه میدونید دنبالشون میرفت زیرماشین چی و خلاصه هرچی از دهنش اومد به من گفت که احترام مهمون نگه نداشتن پاشه بالاسر ما میگه حاضرشید یه بارم عذرخواهی نکرد که دعوتیم ک فلان لباسشو پوشید و وسیله برداشت رفت توپارکینگ‌ خلاصه کلی بی احترامی دیگه که من خودمو همشو قبول دارم به خواهرمم گفتم چرا اصرار کردی بیایم خونتون همه ی اینا به کنار وقتی شوهرم اشکش دراومد که بچه مونو تو پارکینگ رها کرده داشتم دیونه میشدم من آدمی ام که هرلحظه مراقب بچمم و مثل گل باهاش رفتار میکنم بعد بچه منو تنها گذاشته و راه افتاده رفته بیرون

بعد دقیقا همچین چیزی برای ما اتفاق افتاد و برعکس خواهرمینا خونه ما بودن و ما دعوت بودیم بااینکه میدونستم ما کنسل کردیم که زشته نه و فلان ولی شوهرخواهرم این کارو کرد خداشاهده ما صبح میخاستیم خودمون بریم

خیلی رفتارش زشت بود شوهرم گفت دیگه باهاشون رفت و آمدنمیکنیم تموم شد و رفت همه ی اینا به کنار من موندم چطوری دلش اومده بچه کوچیک تنها بزاره تو پارکینگ اونم از ترس گریه میکرده الهی من بمیرم کاش نمیزاشتم باهاشون به شوهرم توپیدم چرا بچه رو تنها گذاشتی گفت به خدا یه درصدم فکرنمیکردم بچه رو تنها بزاره آخه شوهر خودم خیلی حواسش به خواهرزاده هامه میگه اون چطوری بچه رو ول کرده توپارکینگ از ناراحتی خوابم نمیبره خودمم واقعا تصمیم گرفتم دیگه باشه خواهرم قطع رابطه کنیم چون چندبار شبیه این موضوع رو انجام داده بخاطر خواهرم باهاشون مجدد رفت و آمد کردیم کلی دیگه بسه خواهرمم دوس داره مارو ببینه بیاد خونه مادرم یا بیرون همدیگرو میبینیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی بمیرم همه اینا به کنار فقط اون موقع که بچم تنها مونده ترسیده اصلا بهش فکرن میکنم میمیرم و زنده میشم 

این شوهرخواهرم ار وقتی وضع مالیش خوب شده کلا آدمارو ار بالا به پایین میبینه 

چه نامهربونی کرده واقعا رفتارش غیر اخلاقی بوده،بنده خدا همسرتون ،از دلش در بیارید ولی نزار رابطه است با خواهرت شکرآب بشه،برید خونه ی هم باهمسراتون بادعوت ،بدون دعوت دیگه همسرتون نبر جایی

چقدر با خودت درگیری استارتر، اینقدر نشخوار فکری نکن دختر

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
طفلک خوااهرت با این شوهرش حتما اون از شما بیشتر ناراحت شده و از رفتار زشت همسرش خجالت زده و شرمنده ش ...

آره میدونم ناراحت میشه چون خودشم میگه نمیدونم چیکارکنم

کارشون بد بوده درست . ولی فک کنم شما زیادی حساسی همه ما بچه کوچیک داریم همه ما نگرانیم و حق داری دلخور شی کارشون بد بوده ولی تاپیکای دیگت هم زیادی شلوغ کرده بودی بیخیال عزیزم وقتی انقد رو بوت حساسی از کنار خودت دورش نکن و اذیت نشی این همه 

معجزه میشود این صبر 💚🌱 خداوندا تقدیس شود نام تو