2777
2789

شوهرم خیلی لجباز و قده در حالت عادی برام میمیره ولی وقتی روبه روی هم مبارزه میکنیم یک موجود تخس و بی رحم میشه بعدش هم معذرت خواهی نمیکنه چون من تو دعوا خیلی کولی بازی درمیارم حتی اگه حق با منم باشه بازم مقصر میشم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این بار که دعوا کردیم مثل همیشه فاصله گرفت و منو مدام نادیده می‌گرفت بهش گفتم برو گل بخر برام باهات آشتی کنم نرفت منم رمز اینترنت بانکشو داشتم گوشیشو برداشتم از حسابش پول زدم برای خودم به نشانه ی اعتراض از اینهمه بی محبتی یه گردنبند خریدم یه سبد گل رز هم برای خودم خریدم گذاشتم روی میز بعد بغلش کردم و باهاش آشتی کردم 

اونم مثل گیجها نمیدونست چی شده بهش گفتم من ازت توقع یه شاخه گل داشتم الان یه کاری کردی که مجبور شدم یه سبد گل بخرم برای خودم قشنگ هنگ کرده بود تهدیدش کردن که اگر همینطور تخس بازی دربیاره دفعه ی بعد سرویس طلا برای خودم میخرم به درک که چک داره 

به هیچ عنوان معذرت خواهی و منت کشی ممنوع🙏

شوهر من داستانش فرق میکنه به شدت زیرک و باسیاسته هیچ دعوایی و هیچ بحثی رو باخت نمیده خودمو جر بدم منطقی باشم سلیطه باشم از موضع خودش کوتاه نمیاد منم بی سیاست‌و زودجوشم اون آروم و با پنبه سر میبره اینبار دیگه گفتم من که همیشه مقصرم بزار حداقل خودم خودمو خوشحال کنم والا

این بار که دعوا کردیم مثل همیشه فاصله گرفت و منو مدام نادیده می‌گرفت بهش گفتم برو گل بخر برام باهات ...

😂😂😂😂 حالا من یکی باهام قهر کنه مقصرم باشم پیام نده یا زنگ نزنه صد سال نمیرم سراغش

😂😂😂😂 حالا من یکی باهام قهر کنه مقصرم باشم پیام نده یا زنگ نزنه صد سال نمیرم سراغش

نمیشه زن وشوهر از تمامی منافع حضور هم توی زندگی استفاده کنن بعد برای هم قیافه بگیرن خیلی بچگانه و قدر نشناسانه هست فکر کن صبح صورتتو بشوری نهار بپزی اون بخوره لباسشویی روشن کنی لباس اونو بشوری آشغالهی کف خونه از آسمون نیومده که یه بخشیشو همین آقا ریخته کل روزت حول محور بالا بردن کیفیت زندگی یک شخص بچرخه بعد برات چسی بیاد