2777
2789
عنوان

شماهم ساعت خوابتون بهم ریخته نمیتونین درستش کنین😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از دیروز عصر بیدارم باردارم هستم مغزم کلا داغونه دیگههه

آخعی مامان شدنت مبارررک

عاشق نی نی ام

امیدوارم زودتر بهتر بشی عزیزم

هیچ چیز به اندازه عدالت زیبا نیست

من هرچی خوردم نشد خیلی سخته دوباره برگردی به ریتم منظم

نزدیک ۲ ماهه این وضع

کلافم کرده

تا به خودم میاد زود بخوابم تا ساعت ۵ صبح شده🥲

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

الان داشتم ب یک نفر دیگ میگفتم ی روز کامل تا ساعت ۱۲ شب نخواب بعد برا خودت ۱۲ شب به بعد برو تو جا تا هر ساعتی خواستی بخواب خود به خود شبای دیگ نزدیک همین ساعتای ۱۰ ۱۲ شب ب خواب میری صبح زود پا میشی 

ولی اون ی روزی ک تا ۱۲ شب بیدار میمونی ک نخوابی یکم فشار میاد بهت شیرینی جات باید بخوری و آب زیاد 

شاید حالت تهوع بگیری یا دوبار جلو چشات سیاهی بره

الان داشتم ب یک نفر دیگ میگفتم ی روز کامل تا ساعت ۱۲ شب نخواب بعد برا خودت ۱۲ شب به بعد برو تو جا تا ...

آره باید یکاری کنی خسته شی تا اخر شب بخوابی

یا ۲۴ ساعت بیداری بکشی😂😁

من چند بار امتحان کردم دوباره برگشتم حالت قبل . یعنی میخوام خودم رو بکشم دیگه

نه آروم باش بیخیال اصن ما مال اینجا نیستیم باید بریم اون ور😂🥲

سلام بیداری زیاد و کم خوابی خیلی تاثیر منفی روی صرع داره سعی کن بخوابی

سلام دست خودم نیس ک توحاملگی کلا نمیتونم بخابم 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

آره باید یکاری کنی خسته شی تا اخر شب بخوابییا ۲۴ ساعت بیداری بکشی😂😁

😅😅😅آره خب ولی به ساعت خواب زیاد نمیکشه 

مگر اینکه آب رودخونه بخوری🤣هیچوقت یادم نمیره بچه بودم بت اینکه شب قبلش خوابیده بودم ولی خب نه زیاد 

رفته بودیم ی جا رود روان داشت ی جاش حالت آبشار تو کرمانشاه اینجور جاهايی زیاده بعد رفته بودم تو آب برا خودم از آب میخوردم اومدم خونه از ساعت ۶ غروب خوابیدم یک ظهر فردا پاشدم نمیدونم چی بود اصلا

آخعی مامان شدنت مبارررکعاشق نی نی امامیدوارم زودتر بهتر بشی عزیزم

مرسی خوشگلمم 😍🥰😘😘

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.