2777
2789

نذر دارم برای  ناهار چون الان نیازمندا اکثرا برنجی نذری میگیرن خواستم چیزی نذری بدم که دلشون میخواد و کم گیرشون میاد ، ۱۰۰ عدد ظرف هم از این آلمینیوم ها گرفتیم خونه مامانمم تازه بار گذاشتیم کله پاچه هم ۱۱ تا گرفتیم میرم ۳۰ تا نون سنگک میخرم دعاتون میکنم 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه برام دعا کنی پزشکی قبول بشم امسال؟ اسمم نسترنه

باش 

کاربر قدیمی ام،من از آدما متنفر نیستم،فقط اونایی رو دوست دارم که دوستم دارن ️ ☠️درخواست دوستی ندید ببینم مردا 😏

جالبه ولی عدس پلو میدادینم خوب بود چون کله پاچه همه دوس ندارن ک

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

جالبه ولی عدس پلو میدادینم خوب بود چون کله پاچه همه دوس ندارن ک

الان همه دارن برنجی میدن خب 

قبول باشه ما از عید ابگوشت نخوردیم 

خیلیاهم مثل ماهستن

بدید به نیازمندا ثوابش بیشتره 🌹🌹🌹

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️خدایا هر بنده ای که امید داره بهت نا امیدش نذار ...

قبول باشه ما از عید ابگوشت نخوردیم خیلیاهم مثل ماهستنبدید به نیازمندا ثوابش بیشتره 🌹🌹🌹

هر تاپیکی میری داری مینالی و میگی نداریم و گشنه ای

خب برو سرکار و بچه هاتو سیر کن جای ک اینجا بنالی و بخای برات دل بسوزونن

لایک نکن.