2789
عنوان

رژیمم رو شکستم 😢

204 بازدید | 18 پست

تو فستینگ بودم از خواب بیدار شدم مث یه سامورایه گشنه نشستم سوسیس بندری با خیار شور خوردم بخاطر اعصابه الانم عذاب وجدان داره خفم میکنه 

من نمیخوام دیگ چاق باشم😢😢😢

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خود حرص خوردن و فکر کردن زیادی جلو وزن کم کردنو میگیره

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

رها کن فکرو خیال الان خوردی جاش ورزش کن یا امروز جبران کن 

واسه‌رسیدن‌منوعشقم‌وخوشبختیمون‌یه‌صلوات‌میگی❤️😘گفتی بگو برات حمد بخونم قشنگم🦋🙏🏻دیگه داره میشه ۸سال که خونوادم رضایت نمیدن🥲خدایاکمکم کن🤍

من باردارم ماه اخرم شدم ۱۳۰ کیلو هزاران بار تا به امروز رژیممو گرفتم تو بارداریم ۲۰ کیلو اضافه کردم از اول شروع کن و دیگ نشکنش منم تصمیم گرفتم به محض دنیا اومدن بچم باز بگیرم چون هم خودم اذیت میشم هم شوهرم 

منم 4 روزه فستینگم ...خیلی حس خوبیه .انگار تا قبل ورم داشتم

من الان چهار یا پنج ماهی میشه

اعصابم خورده الان پا میشم میرم ورزش میکنم حداقل یه کوچولو کالریش بسوزه تا فردا ظهرم جز اب هیچی نمیخورم🤦🏿‍♀️

من رژیم کم خوری گرفتم و حذف نوشابه شیرینی و فکر و خیال وزن کردن بیخیال شدم سریع وزنم اومد پایین جوری که هرکی میدیدم میگفت خیلیییی لاغرشدی 

چطور رژیمیه؟؟

16 یا حداقل 12 ساعت نباید چیزی جز اب و چای بخوری ..کانتور از 8 شب شروع میشه معمولا یا 6 بعدازظهر ...میمونه صبحانه و نهار ک غذاهای پروتئین دار ،کم چربی بلید بخوری. میوه ب مقدار کم و کالری شماری کنی 

ی خاله ی مهربون با کلی خواهر زاده ..