سلام خوب هستید من اول از همه بگم چهارده سالمه و یه برادر معلول آتیسم وابسته به مادرم دارم مادرم عفونت کلیه گرفته و ما رفتیم بیمارستان و کلی آنتی بیوتیک و سرم و تزریق زدیم اما امروزه جوابش اومد که آنتی بیوتیک ها تاثیر نداشته و بستری باید بشه و عفونت ها به آنتی بیوتیک ها مقاومن مامانم به شدت پهلو درد داره من داداشم به دوم مامانم نمیتونه من نمیخوام زندگی رو وقتی مامانم حالش بد باشه یک ساعت فقط دارم گریه میکنم خدایا به خاطر برادر م مادرم خیلی مظلومه ازتون میخوام دهاک کنید من فقط چهارده سالمه ببخشید که زیاد حرف زدم ولی خواهشمندم مثل دختر خودتون من بدون مادرم یک دقیقه زنده میمونم بابام هم همینطور
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مرسی از همتون تا الان فقط دارم گریه میکنم تو رو خدا دعا کنید تو رو قرآن دارم با بغض مینویسم من زندگی و رو دوست دارم خانواده م رو دوست دارم تو رو قرآن تو رو قرآن دعا کنید به خاطر برادر آتیسم و معمولم مامانم واقعا مضلومه به خاطر داداشم زندگیش نابود شد و الان نمیخوام که اتفاقی بیوفته برادرم و من شدیداً وابسته مادرتون هستیم