2777
2789
😒😒شب بالشتمو برمیداشتم میرفتم روی مبل می‌خوابیدم ، غذا هم درست نمی‌کردم 😒یک وعده که گرسنه بود رفت ...

یبار خاستم تنبیه کنم دو روز غذا درست نکردم فرداش اومدم خونه دیدم وسایلای خونه رو ریخته حیاط .خودمم چادر به دست از خونه بیرونم کرد

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکل به خدا من همیشه به یادشم خالم مکه بود گفتم براشون ویژه دعا کنندیگه امید به خدا انشالله قسمتشون ...

الهی فدای مهربونیت بشم من عزیزدلم🫶

بعضیاتون واقها روح خداییتون هویداست

الهی خدا اندازه دل بزرگتون بهتون ببخشه🙏🫶

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

الهی فدای مهربونیت بشم من عزیزدلم🫶بعضیاتون واقها روح خداییتون هویداستالهی خدا اندازه دل بزرگتون بهت ...

خدانکنه عشقم 

ممنونم از محبتت همچنین به خودت قشنگم🫂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اگه شوهر به حرفامون یا رفتاری که داریم اهمیت نمیده، باید بهش بگیم که این موضوع برامون مهمه. حرف صاف و بی‌مجامله بزنیم. اگه نتیجه نداد، باید بیشتر به خودمون فکر کنیم و ببینیم که چقدر حاضر به تحمل این بی‌توجهی هستیم.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!