2777
2789
عنوان

درد بی پولی

152 بازدید | 17 پست

الهی به این شب عزیز هیچکس درد بی پولی مثل من یه دختر۱۷ساله تجربه نکنه حاظرم پاشم برم تو همین سن خودکشی کنم بس که خفت خاری بی پولی تحمل کردم بس که برای خرید یه چیزی که همسن سالام تو یه ثانیه کارت میکشن میخرن باید ماه ها ماه ها پول جمع کنم اخرشم که میخرم نه ذوقی نه شوقی بس که همیشه هرکاری دوستام کردن گفتن توهم انجام بده بهونه های جلل خالقی اوردم بس که هی گفتن بیا کافه دروغای شاخ دار گفتم بس که بخاطر همین برگ کاغذ چندسال ارامش اعصاب روان ندارم ن من تنها بلکه کل خانوادم میخام بگم اگر اوضاع مالیتون خوبه توروفران خداروشکر کنید ما پنج نفریم شبانه روز داریم مث سگ کار میکنیم اخرشم هزارتومن ته جیبامون نیست چرا چون از همون اولش فقیر بودیم از همون اولش هرچی کار کردیم شد کرایه خونه پول اب برق خورد خوراک برام دعاکنید ارزوهای که هرشب بهشون فکر میکنم برام حسرت نشه 

از ۴ سالگیم تا ۱۶ سالگیم‌دوچرخه میخواستم بخاطر قیمتش نخریدن‌ الان که ۲۱ سالم شده هم پولشو ندارم اگرم داشتم حس و حال اون موقع رو ندارم

میشه برام یک صلوات بفرستی؟ممنونم💗(حساب دست ۲ نفره)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینروزا رو گذروندم.روزایی که حتا پول نداشتم کزایه تاکسی بدم و ۶ونیم صب راه میفتادم تا۸برسم به کاراموزی م.درحالیکه دوستام یه رب به ۸ میومدن

هرچن سختتتتت اماگذشت امیدوارم براشمام همه چی خوب پیش بره عزیزمن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

یلدا من دقیقا همسن تو بودم،  پدر و مادرم بهترین درامد رو داشتن ولی من کفش ننداشتم،  برام نمیخریدن،  کفشای کهنه مامانمو میپوشیدم ک بخاطرش صدتا فحشش و خفت میخوردم یا کفشای داداشم ک برام بزرگ شدن، میفهمم حالت اصلا خوب نیست.،  ولی اینم بدون ورق روزگار یهو برمیگرده

۱۷ سالم بود از خونه پرت شدیم بیرون با ۳۲۰ هزارتومن پول تو جیبم شب تو نمازخونه پمب بنزین خوابیدم روزش پیاده تا جای ک تونستم رفتم اخرشم ۳۰۰ تومن دادم بلیط اتوبوس رفتم پیش خواهرم

الان ۲۰ سالمه بگی پولدار شدی میگم ن اما گذشت الان اوضاع جوریه ک حداقل گشنه نمیخوابم اما میگذره از من بشنو 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

۱۷ سالم بود از خونه پرت شدیم بیرون با ۳۲۰ هزارتومن پول تو جیبم شب تو نمازخونه پمب بنزین خوابیدم روزش ...

پول نداشتم ی کیک بخرم کل روز و شب همینجوری مثل بچه گربه تو جاده مونده بودم با ی کوله پشتی 

بهتره یه مهارت یادبگیریم بتونی خودتو باهاش از فقر نجات بدی ، بهترین سن همین زیره بیسته ایشالا برکت و ...

بنظرت میتونم؟وقتی هیچ پشتوانه ای ندارم کسی پشتم نیست سرمایه ندارم؟ 

من اینروزا رو گذروندم.روزایی که حتا پول نداشتم کزایه تاکسی بدم و ۶ونیم صب راه میفتادم تا۸برسم به کار ...

ایشالله هیچکس این چیزارو تجربه نکنه،ممنونم 

پول نداشتم ی کیک بخرم کل روز و شب همینجوری مثل بچه گربه تو جاده مونده بودم با ی کوله پشتی

بمیرم برات این دردای که فقر بی پولی به ما داد انقدر سنگینه هست خواهد بود که ادم هیچ وقت یادش نمیره

بنظرت میتونم؟وقتی هیچ پشتوانه ای ندارم کسی پشتم نیست سرمایه ندارم؟

با کار اینترنتی شروع کن ، کمه ولی هیچی نیست ، از طرفی لذت زیادی هست تو پول خودت 

درس خواندنم گزینه خوبیه 

سال کنکور تو موقعیت سختی بودم ، کتاب تست نداشتم 

کلاس کنکور نمیتونستم برم ، 

همه درسامو با پی دی اف و فیلمای اینترنت خوندم 

رتبم خوب شد ، الان وضعم خیلی بهتره تو زندگی

برگشت به آزادی🕊

بمیرم برات این دردای که فقر بی پولی به ما داد انقدر سنگینه هست خواهد بود که ادم هیچ وقت یادش نمیره

خدا نکنه عزیزم 

تموم میشه ی روزی فقط باید صبر کرد 

با کار اینترنتی شروع کن ، کمه ولی هیچی نیست ، از طرفی لذت زیادی هست تو پول خودت درس خواندنم گزینه خو ...

من از۱۴سالگی دارم کار میکنم فروشندگی بگیر تا پختن باسلوق درست کردن گل ربانی کشیدن نقاشی همه کاری کردم ولی میدونی ادم یجایی به خودش میاد میبینه چرا زندگی نمیکنه چرا زندگی نکرده چرا همش دنبال پول بوده ایناهست که سخته ایناهست که ادم از پا در میاره از طرفیم این روزا تا یه پشتوانه سفت سختی نداشته باشی انگار ماهی هستی که تو تنگی هرچقدر تلاش میکنی نمیتونی بیوفتی دریا 

ایشالله که هیچ وقت نه حرفای که میزنم تجربه کنی نه درک❤