2777
2789
عنوان

کلاس های فرزند پروری

57 بازدید | 6 پست

خانوما،کسی اینجا کلاس های فرزند پروری رفته؟

نتیجش چی بوده؟ توی اخلاق،رفتارو... فرزندتون؟

من الان پا به ماه هستم ، ۴ جلسه توی تهران رفتم و بقیه ش رو آنلاین ، چون تهران نیستیم ، کلی کتاب ، فایل و .... بهم معرفی کردند ، بنظرم خیلی زیاد خوب بوده ، اصرار دارم همسرم هم بره اما خوب گرفتار کاراش بود گفته حتما میره ، ناگفته نماند که چند جلسه آنلاین رو همه رو پا به با باهام گوش داد ، و فایل ها رو گوش میده

حالا شما بگین؟ خودتون یا اطرافیانتون کسی تو این کلاس ها شرکت کرده؟ مشتاقم بچه های اون هارو ببینم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی میگفتن یه خلاصه ای هم به ما یاد میدی😄

درک بچه ها ، محبت بهشون در حدی که لبریز از عشق و محبت بشن ، و مهم ترینش این بود که کاری کنیم که اونها مشکلی براشون پیش اومد اولین نفر با والدین در میون بزارن ، یعنی طوری باهاشون رفیق باشیم

خیلی چیزا حتی روش های اینا 😃

خیلی زیاد برای من مفید بود

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

عمل کردن خیلی مهمه بنظرم مهمترین چیز کنترل خشم هست اینکه تو مواقع عصبانیت کنترل کنی

بله عمل کردن بهشون مهم ترین چیزه از نظر من😃

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40